E-liquid kopen


Bent u een niet-roker? Houden zo! Begin niet met e-roken want het is verslavend.
E-roken is een alternatief voor de klassieke sigaret.

 

E-sigaret kopen

Bent u een fervent roker, maar maakt u zich zorgen over uw gezondheid? Of bent u simpelweg toe aan iets anders, op zoek naar nieuwe smaaksensaties en geuren? In dat geval kunt u de overstap naar de e-sigaret overwegen.

Nederland telt inmiddels ongeveer een half miljoen elektrische rokers en dat getal blijft stijgen. Dat blijkt onder meer uit cijfers van TNO NIPO.

Die groei dankt de e sigaret aan tal van verbeteringen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd. Vlak na de introductie van de e sigaret kon deze alternatieve vorm van roken de vergelijking met de ouderwetse tabaksigaret absoluut niet doorstaan. Maar, hoe anders is dat nu: vapen wordt door gebruikers zelfs als bevredigender ervaren dan het roken van een normale sigaret.Wat is elektronisch roken precies?

De e sigaret is een elektronisch apparaat dat tot functie heeft om vloeistof met geur- en smaakstoffen, de zogeheten e-liquids, om te zetten in damp. Daar komt ook de term vapen (dampen) vandaan. De gebruiker van de e sigaret ademt deze damp in. Of de vrijgekomen damp nicotine bevat, zoals in een reguliere sigaret, is aan de gebruiker zelf. E-liquids zijn zowel met als zonder nicotine verkrijgbaar.

Om die reden is een e sigaret in eerste instantie ook de ideale manier om te stoppen met het roken van tabak. Indien de gebruiker kiest voor een e-liquid die nicotine bevat, krijgt hij of zij deze (schadelijke) stof nog steeds binnen. Door de concentratie langzaam af te bouwen, kan het lichaam geleidelijk wennen aan een nieuwe vorm van roken. Een veel minder schadelijke manier van roken, die uiteindelijk kan leiden tot een algehele rookstop.

 


Is een e sigaret schadelijk voor de gezondheid?

Is vapen dan helemaal niet schadelijk voor de gezondheid? Het is de vraag die veel tabakrokers stellen voor een overstap naar elektronisch roken. Zeker is in ieder geval dat een elektrische sigaret veel minder schadelijk is voor de gezondheid dan het ouderwetse roken. In sigarettenrook zitten namelijk 4.000 schadelijke elementen, die niet voorkomen in de damp van een e sigaret. Ook is de damp vrij van kankerverwekkende elementen.

Behoudens de eventuele nicotine in de e-liquid krijgt de elektronische roker dus veel minder gezondheid schadende elementen binnen. Schadelijke stoffen als teer, koolmonoxide, benzeen, lood, ammoniak en cadmium zitten bijvoorbeeld niet in de damp van een e sigaret. Om die reden is de e sigaret in het Verenigd Koninkrijk zelfs opgenomen in het ziekenfondspakket. Overstappen is daar al bijna gratis.Wat is de beste e sigaret?

Bent u een beginnende e-roker, dan is het vinden van de beste e sigaret voor uw situatie bijna niet te doen. Er is gigantisch veel keus online, waardoor het soms zoeken is naar een naald in een hooiberg. Om die reden heeft e-liquidwinkel.nl alvast een voorselectie gemaakt. Ook willen we op die manier goedkope, niet goed werkende rommel buiten de deur houden.

De beste e sigaretten op e-liquidwinkel bestaat uit een selectie van A-merk Joyetech. Deze fabrikant biedt zowel de beginnende als de meer ervaren e-roker veel keus. Alle e sigaretten op onze website voldoen aan de EU wet- en regelgeving (TPD) en aan de hoge eisen die de moderne roker van nu stelt. Bent u benieuwd naar wat de beste optie is voor u, dan kunt gebruikmaken van deze
vergelijker.E sigaret vloeistof : e-liquid

Uiteraard kunt u bij e-liquidwinkel ook terecht voor tal van e-liquids. Hiermee geeft u vapen een geheel eigen dimensie. En dat eigen mag u letterlijk nemen, want wist u bijvoorbeeld dat het zelfs mogelijk is om zelf uw eigen smaak- en geurpalet samen te stellen? Zo kunt u met liquids uw eigen, unieke smaak creëren.| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1090 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?