e3eecbbc0559c5df4a67cbde612eb8c2.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
c5e00c0164ec790762865fb7b973f1c2.jpg
ZOEKEN
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
 
Joyetech AIO Starterset €  24,95       

Download HIER de handleiding

 

 

Joyetech All In One (AIO) : perfecte e-sigaret Starterset!

Om het voor starters extra aantrekkelijk te maken om over te stappen op het e-roken zijn onze startersets erg scherp geprijsd! All-In-One voor beginnende en gevorderde e-roker

De Joyetech eGo AIO (All In One) e-sigaret is de jongste telg uit de Joyetech familie en speciaal ontworpen voor de Europese markt volgens de richtlijnen van de TPD2. De All-In-One is relatief klein van formaat maar zijn prestaties zijn ongekend!Een stijlvol vormgegeven elektrische sigaret welke is uitgerust met een zeer eenvoudig te vullen clearomizer en een batterij met een capaciteit van maar liefst 1500mAh. Hiermee kunt u met gemak een hele dag dampen zonder opladen. De batterij is tevens voorzien van diverse beveiligingen tegen overladen of teveel spanning.


Simpel in gebruik, geen lekkages
De Joyetech eGo AIO bevat een tankinhoud van 2ml. en is lekvrij. De Joyetech Ego AIO heeft geen losse batterij, het vulgedeelte en de batterij zijn samen gevoegd tot 1 geheel. Omdat de coil in direct contact met de batterij staat en de e-liquid wordt opgenomen vanuit de onderkant van de coil is de kans op lekkage of kortsluiting vrijwel uitgesloten. De Joyetech eGo AIO elektrische sigaret is een musthave voor iedere damper, zowel beginner als gevorderd.


Instelbare LED in tank 

Een leuke feature van de eGo AIO is de instelbare kleuren LED die tot 7 kleuren naar wens is in te stellen. De LED zal oplichten in het e-liquidreservoir tijdens gebruik, maar is eventueel ook uit te zetten.

 


Kindveilige clearomizer / e-liquidreservoir
 

Uniek aan de Joyetech eGo AIO elektronische sigaret is dat deze is uitgerust met een kindveilige clearomizer ofwel e-liquidreservoir. Het reservoir is hierdoor moeilijk of niet te openen voor kinderen. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden gedraaid om deze te vullen met e-liquid. Het vullen van de clearomizer is gemakkelijk want er zit geen coil in de weg. 
Instelbare luchttoevoer
 

Aan de bovenkant van de clearomizer zit een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. Hierdoor kan het gebruik van de Joyetech eGo AIO worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. U kunt dit vergelijken met een strak gedraaide sigaret of juist een los gedraaide sigaret.


In het afneembare mondstuk is een spiraalvorminge structuur aangebracht die er voor zorgt dat de luchtstroom van de damp optimaal de mond kan bereiken.De coil (BF - SS316)

De Joyetech eGo AIO Starterset beschikt over 2 coils / atomizer head van elk 0.6 Ohm, type BF-SS316. Er kan ook gekozen worden voor een 1.0 Ohm coil, deze zijn los bij ons verkrijgbaar. De coil van de Joyetech eGo AIO staat in directe verbinding met het bovenste deel (mondstuk) waardoor deze zeer eenvoudig te verwisselen is, en tevens is het vullen van het e-liquidreservoir (de clearomizer) hierdoor erg gemakkelijk.

 

TIP: Wanneer u de eGo AIO elektrische sigaret voor de eerste keer gebruikt is het raadzaam om een paar druppels e-liquid op de coil te druppelen zodat de kans op zogenoemde dry burns kleiner wordt.

Een coil met een weerstand van 0,6Ohm wordt ook wel een "sub-Ohm coil" genoemd. Dit staat garant voor dikke wolken damp, echter ze verbruiken ook meer e-liquid dan normale 1.0Ohm coils.

De Joyetech BF-SS316 coil bevat 100% organisch katoen. Dit katoen zorgt voor een snelle opname van de e-liquid. Door verwarming van het gloeidraad in de coil (welke om het katoen is gedraaid) wordt de e-liquid verdampt. 


De voor -en nadelen
Op basis van onze persoonlijke ervaring kunnen we de volgende voordelen en nadelen benoemen van de Joyetech eGo AIO Starterkit ; 

Voordelen ;


  strak design, robuust uiterlijk
  goede smaak -en dampprestatie
  klein, compact, dus erg handzaam
  gemakkelijk installeren van de coils (coil bevat schroefdraad)
  tijdens het opladen kan de batterij blijven staan
  tijdens het opladen (bijv. via PC of auto) kun je gewoon blijven dampen
 batterij laadt snel op, en gaat lang mee, met gemak een hele dag (1500mAh)
  twee coils in starterset zodat je even vooruit kunt
  instelbare luchttoevoerschuif werkt erg gemakkelijk
  kindveilig e-liquidreservoir, door te drukken en te draaien tegelijk
  het bijvullen van e-liquid is erg gemakkelijk (werkt fijner dan de eGo ONE)
  de clearomizer kun je uitspoelen met warm water (switch e-liquid)
 let hierbij op dat uitspoelen voorzichtig moet gebeuren, de batterij maakt namelijk onlosmakelijk deel uit met de clearomizer (e-liquidreservoir), de batterij mag geen water krijgen!!!
  LED verlichting in het e-liquidreservoir is leuk, maar kun je ook uitzetten


Nadelen ;

  de eGo AIO maakt nogal geluid tijdens het dampen, in vergelijking met de eCom of eGo-CC
  soms knettert de coil (geluid), en soms knettert de coil ook wat na
  door het geluid is de eGo AIO wellicht minder plezierig voor huisgenoten
 het mondstuk kan wat 'heet' worden. Probeer rustig te hijsen en zet de airflow open of gebruik een langer kunststof mondstuk. Het mondstuk van de eGo ONE past ook op de AIO en wordt wat minder snel heet. Bestel in zo'n geval dus een extra universeel mondstukje

  het is lastig om de luchtschuif in te stellen, je ziet niet goed of deze 'open' of juist 'dicht' staat.
 

Algemene tip : 
Indien de AIO aan het gorgelen is kan het helpen om de e-sigaret een keer "uit te slaan". Vergelijkbaar met een natte kwast dus ;-) . Je slaat hiermee als het ware de overtollige/gecondenseerde e-liquid uit het luchtkanaal. Verwijder van te voren even het mondstukje.

Geborrel en heet worden
In veel gevallen heeft dit te maken met de wijze waarop het bovenste gedeelte is vastgedraaid aan de clearomizer/batterij. Indien je dit niet goed doet krijg je veel spitback, geborrel en kan het mondstukje erg heet worden. Oefening baart kunst. Druk de kindersluiting goed in (naar beneden) en draai het bovenste deel vast op de clearomizer/batterij. De klacht moet hiermee verholpen zijn. Indien 'het heet worden' een probleem blijft, overweeg dan de dubbelwandige hybride drip tip. Voordeel : er zit tevens een extra, makkelijk te bedienen, airflow in de driptip.

Mening e-liquidwinkel

De Joyetech AIO blijkt voor veel klanten een perfecte set en is daarnaast erg voordelig in aanschaf. De nadelen die genoemd zijn komen helaas bij sommige dampers voor en kunnen hardnekkig aanwezig blijven. Het vereist de juiste techniek om het bovenstuk op de clearomizer te draaien, en niet iedereen blijkt deze techniek in de vingers te hebben. Draai en druk de top strak naar beneden en laat geen extra zuurstof in de clearomizer terecht komen. Indien dit wel gebeurt ontstaat een soort overdruk in de tank tijdens het dampen waardoor hij kan gaan spetteren en het mondstuk heet kan worden. Zoals gezegd : oefening baart kunst, het is te leren, maar voor sommige klanten is de eGo AIO (All In One) helaas GEEN ideale starterset!

Wilt u het zekere voor het onzekere, overweeg dan de aanschaf van de Joyetech eGo ONE V2. Deze is wat duurder, maar wij horen hier niet de bovengenoemde nadelen terug van onze klanten. De luchttoevoer is bij de V2 wat makkelijker hanteerbaar en tevens is het dichtdraaien van de clearomizer op de batterij makkelijker (vanwege het ontbreken van de kindersluiting). Qua prestatie is de eGo ONE V2 een absolute topper en vergelijkbaar aan de AIO.

Bezig met laden...


| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 614 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?