E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
g467e77H6H303O36A6F4D41JD8XJ4i30.jpg
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
 
 

Joyetech eGo ONE V2 Starterset kopen

en alle onderdelen


 
Download HIER de handleiding
 
 

Joyetech eGo ONE (V2) - e-sigaret voor starters en ervaren e-rokers

De Joyetech eGo ONE (V2) is de opvolger van de eGo ONE en is een vrij stevige e-sigaret. De eGo ONE V2 kent een krachtige prestatie en is compact van formaat : slechts 12,7 cm groot. Uitgevoerd in RVS heeft de eGo ONE V2 een degelijk en stoer uiterlijk.De eGo ONE V2 is bedoeld voor 'everyONE' , dus voor zowel de beginnende e-rokers als de meer ervaren e-roker. Hij mag zich qua prestatie meten met alle Star Wars modellen, de eGo ONE V2 past echter gewoon in je handpalm, borstzak of broekzak. Onderdelen Joyetech eGo ONE V2
De Joyetech eGo ONE bestaat uit de volgende onderdelen;
De batterij
Een krachtige 1.500Mah batterij zorgt ervoor dat u deze e-sigaret met gemak de hele dag kunt gebruiken. Mocht de batterij toch eerder leeg zijn dan is tussentijds opladen geen probleem. Tijdens het opladen kunt u gewoon blijven dampen door de kleine USB aansluiting aan de bovenkant van de batterij ;De batterij kan worden aan -en uitgezet door 5x snel achter elkaar te drukken op de batterijknop. Indien de batterij 'aan' staat maar u gebruikt hem niet schakelt de batterij automatisch in standby modus. Tevens is de batterij voorzien van accu status indicator, dit houdt in dat de batterij middels een ledlichtje aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is.


Twee powerstanden batterij
De batterij kent 2 standen, je kunt dit zien aan de kleur van het LED lampje (oranje of wit). Switchen tussen deze twee standen kan alleen indien je de batterij eerst helemaal uitzet (5 keer snel klikken). Vervolgens druk je ongeveer 7 seconden lang op het knopje. Het LED lampje gaat knipperen. Daarna zet je de batterij weer aan (5 keer snel klikken).


Witte kleur LED :
Direct output mode, de batterij werkt op volle kracht en neemt af gedurende het gebruik. Meest plezierige stand na het opladen.
Oranje kleur LED :
Constant voltage mode, de batterij geeft een constant vermogen af.Airflow control
U kunt de luchttoevoer tijdens het dampen eenvoudig instellen en wijzigen met behulp van de luchttoevoer-schuif. Indien u de luchttoevoer "knijpt" ervaart u wat meer gelijkenis met een klassieke sigaret.


 


Twee verschillende type coils mogelijk
De eGo ONE V2 kan worden gebruikt met 2 type coils, de keuze is aan u ;
 


In de Starterset is van elk type één coil bijgesloten, dus u kunt zelf  ervaren welke bij u past.

TIP : Er is van beiden coils ook een CLR versie (Changable). Deze is in principe bedoeld voor de doe-het-zelvers, maar onze ervaring is dat deze coils beter functioneren, ook voor normaal gebruik. Dit heeft te maken met de hoeveelheid katoen en de hoeveelheid gaatjes in de coil (deze gaatjes zorgen ervoor dat het katoen de e-liquid kan absorberen). Door de extra hoeveelheid katoen in de coil is een dry-hit praktisch onmogelijk.

Er is tevens een "Pure Cotton" variant van beiden coils. Organisch katoen zorgt hierbij voor een nog betere smaakbeleving.Het vullen met e-liquid
Het vullen van de clearomizer wordt door sommige als 'lastig' ervaren, maar met een beetje oefening lukt het uiteindelijk iedereen. De clearomizer dient eerst van de airflow + batterij te worden gedraaid. Vervolgens kun je de e-liquid aan de zijkant van de clearomizer laten vollopen tot aan het randje (niet in het midden!) :De clearomizer (e-liquidreservoir) kan tot 2ml. worden gevuld met e-liquid. Indien je de clearomizer schuin houdt gaat het vullen wat makkelijker.
 


De voor -en nadelen
Op basis van onze persoonlijke ervaring en die van vele andere (ervaren) e-rokers kunnen we de volgende voordelen en nadelen benoemen van de Joyetech eGo ONE  V2 Starterset ; 

Voordelen ;  strak design, robuust uiterlijk
  goede smaak -en dampprestatie
  klein, compact, dus handzaam
  gemakkelijk installeren van de coils (coil bevat schroefdraad)
  tijdens het opladen kan de batterij blijven staan
  tijdens het opladen (bijv. via PC of auto) kun je gewoon blijven dampen
  batterij laadt snel op
  twee coils in starterset zodat je kunt uitproberen welke je fijn vindt
  instelbare luchttoevoer werkt gemakkelijk
  de clearomizer kun je gewoon uitspoelen met warm water (switch e-liquid)
  door het grotere kijkvenster dan de eerste versie van de eGo ONE kun je makkelijker zien of bijvullen wenselijk is
  door de krachtige prestaties zijn veel gebruikers overgestapt op een lager nicotinegehalte. Dat is dus een groot voordeel!


Nadelen ;

  het bijvullen van e-liquid is soms lastig
  de eGo ONE maakt nogal geluid in vergelijking met de eCom of eGo-CC
  soms knettert de coil (geluid), en soms knettert de coil ook wat na
  door het geluid is de eGo ONE wellicht minder plezierig voor huisgenoten
  de Starterset bevat geen wall adapter om batterij op te laden (wel een mini USB kabel). Advies is om een wall adapter van Joyetech te gebruiken. Los verkrijgbaar : hier
  de clearomizer wordt op de airflow gedraaid via een schroefdraad met een silliconen ring. Deze ring kan soms 'lubberen' en oorzaak zijn van een lekkage. Losse silliconen ringen zijn (nog) niet verkrijgbaar.

Algemene tip :

Er kan condensvorming in het luchtkanaal ontstaan. Dit is een logisch gevolg van dampen, de e-liquiddamp kan op zijn weg door het luchtkanaal wat condenseren. Indien je de e-sigaret hoort "borrelen" sla dan deze gecondenseerde damp uit de e-sigaret (vergelijkbaar met een natte kwast). Onze ervaring is dat je dit op regelmatige basis moet doen. 

Indien je de clearomizer graag wil bijvullen met e-liquid 'draai' je eerst de clearomizer van de batterij+luchtschuif. Het kan gebeuren dat hierdoor de coil, die vastgedraaid is op de bovenkant van de luchtschuif, wat losser komt te zitten (een beetje meedraait). Indien je daarna de clearomizer weer terugdraaid met een wat losser zittende coil is de kans op lekkages veel groter. Zorg er dus voor dat u na het vullen altijd even controleert of de coil strak zit!

Ideale drip tip voor erbij? Bekijk hier de Hybride Drip Tip| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 782 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?