E-liquid kopen

Shake & Vape e-liquid kopen

 
Shake & Vapes zijn sterk geconcentreerde e-liquids ofwel aroma concentraten die aangevuld dienen te worden met een e-liquid Base. Deze Shake & Vapes zijn te geconcentreerd om puur te dampen.

Jacks Vape is een geheel nieuwe en meest voordelige Shake & Vape e-liquid van Nederland met 7 heerlijke klassieke smaakjes. Een flesje Jacks Vape bevat 40ml. geconcentreerde en nicotinevrije e-liquid waaraan je nog 1 of maximaal 2 flesjes Base e-liquid moet toevoegen (afhankelijk van je voorkeur sterkte of nicotine). Deze Base e-liquid kán nicotine bevatten maar hoeft niet. Een Base e-liquid met 18mg. nicotine noemen we ook wel een 'nicotinebooster'.

In het flesje Jacks Vape kan in totaal 60ml. e-liquid dus je hoeft geen extra los flesje aan te schaffen. Tevens beschikt het flesje over een handige schroefdop waardoor het mixen erg gemakkelijk verloopt.

Voorbeeld :
Voeg aan de inhoud van het Jacks Vape flesje met 40ml. geconcentreerde e-liquid twee flesjes Base e-liquid van 10ml. toe met 18mg. nicotine. In totaal heb je dan 60ml. e-liquid met 6mg. nicotine. Gezien de PG-VG verhouding adviseren wij de nicotinebooster van Pink Fury. Deze Base e-liquid is daarnaast de meest voordelige base e-liquid in de markt!

De base nicotinebooster vindt je HIER.
| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 649 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?