E-liquid kopen
Geen producten aanwezig


Barrique
Gerijpt op eikenhouten vaten!Door het rijpingsproces van de e-liquid in geprepareerde eikenhouten vaten krijgt het, net als wijn, een nootachtige smaak. 

Twee jaar 'op het vat'
Het rijpingsproces van de Barrique e-liquid neemt ongeveer twee jaar tijd in beslag om te voltooien. Een relatief arbeidsintensieve methode dus en identiek aan de techniek die wordt gebruikt bij de productie van 's werelds meest kostbare wijnen. De kwaliteitscontroles tijdens het rijpingsproces van Barrique is velen malen complexer vergeleken met normale e-liquid. Een doorlopende kwaliteitscontrole op geur en smaak en een precieze keuze voor temperatuur en vochtigheid om het smaakproces te optimaliseren zorgen voor een uniek eindproduct. Aandacht voor detail dus gedurende het gehele proces. Dat maakt deze e-liquid speciaal maar helaas ook duurder. Logisch wel.


Alle ingrediënten zijn van EU-oorsprong. Op speciaal verzoek van e-liquidwinkel is Barrique voor ons gebotteld in flesjes van 10ml. zodat deze e-liquid nu ook toegankelijk is voor onze Nederlandse klanten. Barrique is normaal gesproken alleen verkrijgbaar in 30ml. en zoals u weet is dat binnen Nederland verboden. 

Farmaceutische kwaliteit
Barrique e-liquid wordt geleverd in farmaceutische kwaliteit donker glazen flesjes voor het behoud en bescherming van het aroma (geen contact met zonlicht). Barrique e-vloeistoffen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke aroma's van cured tabak. Het MSDS rapport is bijgesloten en kunt u raadplegen in de bijlage van de Barrique e-liquids.


Kwaliteits borging & filtering
Voordat de Barrique e-liquidflesjes worden gevuld wordt de liquid eerst zorgvuldig en meerdere malen gefilterd zodat eventuele resterende deeltjes van de binnenkant van de eikenhouten vaten aan het eindproduct kunnen worden onttrokken.

Barrique is in 3 verschillende tabaksmaken beschikbaar :

 

  • Classic Virginia
  • Cowboy Blend
  • Magic Stardust | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1003 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?