E-liquid kopen
Valeo Base BioNic e-liquid Medium
Valeo BioNic Base e-liquid Medium

E-liquid base met nicotine vervanger BioNic™

Artikelnummer

B-502 

EAN

4260550591380  

€ 3,99
Prijs per flesje van 10ml.

Voorraad : 76

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

50%PG
50%VG
 
     1,5% BioNic™
Base e-liquid 10ml.
Kant-en-klaar te gebruiken
Base e-liquid is de basisvloeistof voor uw eigen gemaakte e-liquidmix. Aan de Base e-liquid dient alleen nog
aroma worden toegevoegd, deze kunt u hier bestellen.
 


Beschrijving Valeo Base BioNic e-liquid
Valeo Base BioNic™ e-liquid is een zuivere Europese kwaliteit e-liquid met een biologische nicotinevervanger bestemd voor de doe-het-zelvers onder de e-rokers en dient als basis om aroma concentraat aan toe te voegen.  De Valeo Base BioNic™ e-liquid is direct klaar voor gebruik. 


Ook kan de Base puur worden gedampt (geen reuk, geen zoetje, geen smaakje). Voor veel dampers de ideale vervanger voor de klassieke sigaret. Deze Base e-liquid bevat geen nicotine, maar een volledig plantaardige nicotinevervanger. Deze nicotinevervanger is niet schadelijk voor de gezondheid, noch verslavend, en wordt gemaakt van kruiden en specerijen die ook gebruikt worden bij het bereiden van voedsel. BioNic™ zorgt voor een vergelijkbare keelhit / flash tijdens het inademen als nicotine, is laboratorisch getest (EUROFINS & TÜV Nord) en kent geen schadelijke gevolgen voor hart en bloedvaten. Een perfecte vervanger voor nicotine! Nu verkrijgbaar als Base, voeg uw eigen smaak aroma toe en geniet van een nicotinevrije dampervaring!

 
Fabrikant :   Valeo Laboratories, Duitsland (EU)          
Naam :   Valeo Base BioNic™ e-liquid (50/50)
Inhoud flesje :   10 ml
Nicotinegehalte      :   Geen (1,5% BioNic™)


Ingrediënten Valeo Base BioNic e-liquid
Propyleenglycol E1520 (50%), glycerine E422 (50%), gedestileerd water, ethanol en nicotinevervanger BioNic™ (1,5%). De kwaliteit van deze Base e-liquid kunt u nalezen in het MSDS rapport (Material Safety Data Sheet). Deze kunt u in PDF downloaden onder het tabblad "Bijlagen".


Over Valeo Laboratories
Valeo Laboratories is een toonaangevende Duitse fabrikant van e-vloeistoffen met een volledig eigen ontwikkelingslaboratorium voor de ontwikkeling van nieuwe smaken, samenstellingen en nicotinevervangers (BioNic). De Valeo e-liquids worden onder streng gecontroleerde en steriele omstandigheden vervaardigd. Dit productieproces levert een eindproduct van hoge kwaliteit welke tevens door onafhankelijke laboratoria wordt bevestigd. Valeo Laboratories voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen ROSH certificering, TÜV Nord ISO 9001, ISO 13485. De Valeo e-liquids bevatten louter Europese ingrediënten.
 

Veiligheidswaarschuwing
Dit product schaadt uw gezondheid en wordt afgeraden voor niet-rokers. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor PG en personen met hart -en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.
 
E-liquidwinkel

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1361 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com