E-liquid kopen

E-LIQUID SAMPLEPACKS
0% nicotine
 
Een SamplePack is een prettige manier om kennis te maken met de wat exclusieve en veelal duurdere e-liquids uit ons assortiment. Zodoende wordt elk smaakje "bereikbaar" voor iedere damper en kun je alle smaakjes van een High End Premium proberen zonder dat je hiervoor heel veel geld moet uittrekken.

Al onze samples worden geleverd in kleine PE knijpflesjes met een schroefdop (tamperproof) en een wat dikker schenktuitje. De sampleflesjes zijn gevuld met 3ml. e-liquid, ruim voldoende om uw e-sigaret, clearomizer of e-liquidreservoir te vullen en er een paar uur mee te dampen.

We hebben de bereiding van de SamplePacks volledig uitbesteed. Het afvullen van de e-liquidflesjes gebeurt op hygienische wijze, de etiketten op de sampleflesjes hebben we zelf ontworpen. Vanwege de hoge mate van arbeidsintensiviteit betaalt u nog steeds relatief veel geld voor de e-liquid. We hebben tóch besloten om SamplePacks te laten maken omdat dat deze manier van kennismaken met een High End Premium e-liquid een groot voordeel biedt voor onze klanten.


Geen producten aanwezig | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1003 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?