e3eecbbc0559c5df4a67cbde612eb8c2.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
c5e00c0164ec790762865fb7b973f1c2.jpg
ZOEKEN
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
 
Joyetech eGo-CC Starterset RVS 650mAh
€     19,95   ►  
Joyetech eGo-CC Starterset BLACK 650mAh       €     19,95   ►  

Let op : Dit type e-sigaret (en tevens de C1 coils) wordt niet meer geproduceerd door Joyetech en gaat dus uit de selectie
 

Joyetech eGo-CC - ideale e-sigaret voor beginners!

De Joyetech eGo-CC is een perfecte en betaalbare beginnersset voor een succesvolle overstap naar het elektrisch roken. Dit alles-in-1-systeem is de opvolger van de alom bekende en geprezen eGo-C en wordt gezien als 'de Mercedes' onder de e-sigaretten. De eGo-C is het meest gebruikte systeem in de markt. Sommige beweren zelfs dat de eGo-C volledig zelfstandig verantwoordelijk voor het succes van het e-roken wereldwijd!

Lekkage was een bekend probleem van veel e-sigaretten, Joyetech heeft dit probleem met de eGo-CC definitief opgelost. Door een verbeterde luchttoevoer bij de eGo-CC behoren lekkages definitief tot het verleden!


 
De Joyetech eGo-CC bestaat uit een aantal losse onderdelen, die allen op zichzelf vervangbaar zijn ("C" staat voor "changeable" ofwel "vervangbaar", de tweede "C" staat voor "clearomizer" ofwel "e-liquidreservoir"). Zodoende kunt u gemakkelijk een onderdeel vervangen mocht deze onverhoopt defect zijn en hoeft u dus niet steeds een compleet nieuwe e-sigaret aan te schaffen. Hiermee houdt u de onderhoudskosten laag in vergelijking met andere e-sigaretten.

De Joyetech eGo-CC is erg populair onder e-rokers vanwege zijn goede prestaties, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Niet alleen voor startende e-rokers is de eGo-CC favoriet, ook voor gevorderde e-rokers is de eGo-CC nog steeds de nummer 1. 
 
Het belangrijkste van de Joyetech eGo-CC is echter de goede dampproductie en  smaakbeleving. In combinatie met zijn goede prijs heeft de  eGo-CC een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn  goedkopere namaak exemplaren verkrijgbaar (internet en plaatselijke weekmarkten), wij hebben veel van deze exemplaren geprobeerd. Ze mogen er misschien hetzelfde uitzien maar het verschil in dampproductie en het verschil in smaakbeleving met Joyetech is wat ons betreft enorm. Ons advies hierover is duidelijk : ga niet bezuinigen op de hardware! Kies gewoon voor een goed systeem, geef daar dus wat meer geld voor uit, het is helaas niet anders. Als je elektrisch roken écht een kans wilt geven schaf voor uzelf dan goed gereedschap aan. Indien u namelijk slaagt in deze poging verdient u dagelijks vele euro's t.o.v. de pakjes sigaretten!

De Joyetech eGo-CC bestaat uit de volgende onderdelen;


De Batterij 
De eGo-CC batterij betreft een 650mAH oplaadbare upgrade batterij danwel een 1000mAh upgrade batterij (afhankelijk van uw keuze Starterset). Eenmaal opgeladen kunt u ongeveer 500 tot 600 trekjes nemen voordat de batterij leeg is. Dat is zelfs voor een stevige roker voldoende om er een hele dag mee te doen.
 
Upgrade : extra powerstand
De batterij kent 2 standen, een reguliere (normale) stand en een extra 'powerstand'. In de normale stand functioneert de batterij precies als een normale eGo-C batterij en levert een constante prestatie van 3,3V. In de extra 'powerstand' levert de batterij een hogere prestatie van 4,15V (volledig opgeladen) en zakt bij gebruik naar 3,6V als hij minder is opgeladen. Een hoger voltage levert betere dampprestaties en meer smaak, maar logischerwijs dient de batterij dan ook sneller opnieuw worden opgeladen.

Om te switchen naar de 'powerstand' klik je 5 keer snel achter elkaar op het LED lampje. De batterij schakelt dan uit. Vervolgens druk je ongeveer 5 seconde aaneengesloten op het lampje. Deze gaat vervolgens knipperen waarmee hij aangeeft in de extra powerstand te staan. De kleur van het LED lampje is oranje in de 'powerstand'. Vervolgens klik je weer 5 keer snel achter elkaar om de batterij te activeren. Om terug te gaan naar de normale stand herhaal je deze procedure. In de normale stand kleurt het LED lampje wit.
 
Beveiligd tegen oververhitting
De batterij bevat tevens een beveiliging (5 Click Protection) om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje (LED). Heeft het lampje een witte kleur tijdens het e-roken dan is de batterij meer dan 50% vol, is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol, en is het lampje donkerblauw is de batterij bijna leeg. Indien het lampje knippert is de batterij leeg en dient deze te worden opgeladen. Het opladen duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Levensduur
De levensduur van een batterij is, net als andere oplaadbare batterijen, beperkt. Grofweg kun je stellen dat een batterij zo'n 300 keer opgeladen kan worden. Daarna verliest de batterij sneller aan kracht. In principe kan de batterij dus ook veel langer meegaan, maar zul je steeds wat eerder moeten opladen.


De Clearomizer (e-liquidreservoir)


 

De Clearomizer is het middenstuk van de Joyetech eGo-CC, een geïntegreerd tank/e-liquidreservoir (1,3ml. inhoud met kijkvenster) met verwisselbare atomizer en een uniek luchttoevoersysteem waardoor lekkages definitief tot de verleden tijd behoren. Door de nieuwe manier van luchttoevoer ontstaat een zeer goede en aangename dampprestatie.

Bijvullen
Het bijvullen van de Clearomizer gaat als volgt :Na het bijvullen schroeft u de Base incl. atomizer weer terug in de Clearomizer.


De Atomizer
Het belangrijkste onderdeel van de eGo-CC is de zgn. ‘atomizer’ ofwel de verdamper. Dit is het kleinste onderdeel van de e-sigaret, maar misschien ook wel het belangrijkste onderdeel! De atomizer is namelijk verantwoordelijk voor de verdamping van de e-vloeistof/e-liquid en het transport van 'de smaak'. De atomizer zorgt dus voor de dampontwikkeling. We spreken van 'damp' in plaats van 'rook' omdat er vloeistof wordt verdampt i.p.v. tabak wordt verbrand zoals bij de klassieke sigaret.
Ook voor de atomizer geldt : kies voor een Joyetech Atomizer. Niet dat we aandelen van Joyetech hebben (voor het geval u dat mocht gaan denken), maar we hebben ruime ervaring met B-merken. Ze halen het simpelweg niet.

De atomizer dient geregeld te worden vervangen. Wanneer dit het geval is merkt u vanzelf. Er wordt dan geen damp meer ontwikkeld, of u proeft een verbrandingssmaak. De gemiddelde levensduur van een atomizer bedraagt 2 tot 3 weken afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Deze termijn kan in sommige gevallen een stuk korter zijn (1 dag), maar ook een stuk langer (3 maanden).
 
De atomizer is geplaatst in het middenstuk van de eGo-CC, de behuizing, en is dus niet zichtbaar tijdens het gebruik. 


De Fast USB Charger

 
Met de Fast USB Oplader kunt u de batterij binnen 2 tot 3 uur opladen. De oplader stopt automatisch als de batterij volledig is opgeladen. Hiermee is de batterij beschermd tegen overladen. Opladen kan via een Adapter in het stopcontact of bijvoorbeeld via een USB ingang op de computer.


Handleiding
Wij hebben zelf een uitgebreide Nederlandstalige handleiding voor u geschreven van de Joyetech eGo-CC. Deze handleiding is toegevoegd als productbijlage en kunt u downloaden in PDF.
 
Bezig met laden...

  | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 614 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?