E-liquid kopen
     

NOG GEEN 18?  NIET ROKEN - NIET DRINKEN

 
 
           

 

E-SIGARET KOPEN


Je eerste e-sigaret kopen. Daar heb je vast even over moeten nadenken. Afscheid nemen van de sigaret, "je grote vriend". Door dik en dun. En ja, je kunt beter stoppen. Klopt. Maar misschien heb je al meerdere stop-pogingen achter de rug. Het is  namelijk een lastig ding om vanaf te komen, die sigaret.
 
 

Een e-sigaret...zou dat kunnen werken voor mij?

 

Vraag je dat aan ons? Wij zijn inmiddels niet meer echt onafhankelijk. We hebben er zelfs een webwinkel van!  Wel hebben we op exact hetzelfde punt gestaan als jij. Na onze eerste e-sigaret waren we direct stomverbaasd. Waarom doen andere rokers dit niet? Het is een serieus  alternatief voor dat vervelende, stinkende, kankerverwekkende, vieze monster van een  sigaret. Overstappen voelde voor ons als een bevrijding. Iedere e-roker zal dit beamen, vraag het ze maar eens.

 

Stoppen met roken

is en blijft het allerbeste wat je kunt doen

 

Tja, dat klopt natuurlijk als een bus, en dat wist jij ook allang. Toch moeten we het zeggen want we mogen niet té positief doen over de e-sigaret. Dan krijgen we namelijk een boete vanwege een overtreding van de Tabakswet. Dus de boodschap is : stop met roken, en ga niet e-roken. Dat is echt de meest verstandige beslissing.

Maar vindt je stoppen erg lastig, werken de nicotinepleisters niet voor jou, heb je al talloze stoppogingen achter de rug, of vindt je een sigaret nog veel te lekker om er definitief mee te stoppen? Overweeg dan om over te stappen naar de e-sigaret. En kies dan om te beginnen een eenvoudig te bedienen model e-sigaret. Ingewikkeld doen kan later ook nog.
 
 

Onze selectie e-sigaretten speciaal voor beginners
bestaat uit zgn. 'all-in-one' modellen.
Dat betekent dat ze zeer eenvoudig in gebruik zijn. 

 
 

Daarnaast liggen de prijzen van e-sigaretten bij e-liquidwinkel in sommige gevallen tot wel 30% lager dan bij andere (web)shops. Dat doen wij om de overstap van de klassieke sigaret naar de e-sigaret voor rokers zo laagdrempelig mogelijk te maken!
 

Verlengde productgarantie op e-sigaretten

Uniek is onze verlengde garantie op e-sigaretten van maar liefst 6 maanden. De standaard fabrieksgarantie bedraagt doorgaans 2 tot maximaal 3 maanden. 


Maak hieronder de keuze van je gewenste e-sigaret starterset. Stuk voor stuk zijn ze zeer geschikt om over te stappen. Wil je eerst graag alle verschillen tussen deze modellen bekijken? Check dan gerust eerst onze :
 

  


Bezig met laden...
Naam Prijs Aantal
Justfog Q16 Starterset
28,95
Per set
Voorraad: 12
Justfog Q16 PRO Starterset
32,95
Per set
Voorraad: 10
Joyetech Exceed D19 Starterset
29,95
Per set
Voorraad: 19
Joyetech eGo ONE V2 Starterset
26,95
Per set
N.v.t.
Voorraad: 0
Joyetech eGo AIO Starterset
19,95
Per set
Voorraad: 6
Joyetech eGo AIO BOX Starterset
23,95
Per set
Voorraad: 3
HEXA Vape Pod 2.0 | E-sigaret Silver
26,95
Per set
Voorraad: 12
HEXA Vape Pod 2.0 | E-sigaret Roze
26,95
Per set
Voorraad: 13
HEXA Vape Pod 2.0 | E-sigaret Gold
26,95
Per set
Voorraad: 8
HEXA Vape Pod 2.0 | E-sigaret Grey
24,95
Per set
Voorraad: 15
Aspire Tigon Starterset
49,50
Per set
Voorraad: 8

 

Handleiding (Nederlandstalig)
 
Joyetech
eGo ONE V2
  Joyetech
AIO
  Aspire
Tigon
  Joyetech
AIO BOX
  JustFog
Q16


 
HEXA
VAPOR
 
Heb je je keuze gemaakt?

Mooi! Dan rest nog de keuze voor een goede e-liquid. Ook die keuze is namelijk belangrijk. Bij e-liquidwinkel vindt je louter Europese kwaliteit e-liquid. Dat is belangrijk omdat binnen de EU strenge kwaliteitseisen gelden. Je vindt bij ons dus geen Chinese rommel.

Om je te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de verschillende merken, maar ook van de verschillende e-liquid smaken. Zo kun je gemakkelijk je smaak kiezen (filtertabak - shag - fruit - menthol etc) en krijg je alle e-liquids met die smaak te zien uit ons gehele assortiment.

Je vindt deze selectie HIER of klik op onderstaande button
 | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1389 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com