E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
667Z1u5vX3ro14baj159O5288sEpRn47.png

NOG GEEN 18?  NIET ROKEN - NIET DRINKENE-SIGARET KOPEN


Je eerste e-sigaret kopen. Daar heb je vast even over moeten nadenken. Afscheid nemen van de sigaret, "je grote vriend". Door dik en dun. En ja, je kunt beter stoppen. Klopt. Maar misschien heb je al meerdere stop-pogingen achter de rug. Het is  namelijk een lastig ding om vanaf te komen, die sigaret.
 
 
Zou het kunnen werken? Een e-sigaret? 
 

Vraag je dat aan ons? Wij zijn inmiddels niet meer echt onafhankelijk. We hebben er zelfs een webwinkel van!  Wel hebben we op exact hetzelfde punt gestaan als jij. Na onze eerste e-sigaret waren we direct stomverbaasd. Waarom doen andere rokers dit niet? Het is een serieus  alternatief voor dat vervelende, stinkende, kankerverwekkende, vieze monster van een  sigaret. Overstappen voelde voor ons als een bevrijding. Iedere e-roker zal dit beamen, vraag het ze maar eens.
 
Stoppen met roken
is en blijft het allerbeste wat je kunt doen

Afijn. Dat moesten we even zeggen. Want we mogen niet té positief doen over de e-sigaret. Dan krijgen we namelijk een boete. Dus de boodschap is : stop met roken, en ga niet e-roken. Dat is echt de meest verstandige beslissing.

Maar vindt je stoppen erg lastig, werken de nicotinepleisters niet voor jou, heb je al talloze stoppogingen achter de rug, of vindt je een sigaret nog veel te lekker om er definitief mee te stoppen? Overweeg dan om over te stappen naar de e-sigaret. En kies dan om te beginnen een eenvoudig te bedienen model e-sigaret. Ingewikkeld doen kan later ook nog.
 

Onze selectie e-sigaretten speciaal voor beginners bestaat uit zgn. 'all-in-one' modellen. Dat betekent dat ze zeer eenvoudig in gebruik zijn. 

 
Maak hieronder de keuze van je gewenste e-sigaret starterset. Stuk voor stuk zijn ze zeer geschikt om over te stappen. Wil je eerst graag alle verschillen tussen deze modellen bekijken? Check dan gerust eerst onze :
 

 Handleiding (Nederlandstalig)
 
Joyetech
eGo ONE V2
  Joyetech
AIO
  JustFog
FOG1
  Joyetech
AIO BOX
  HEXA
Pod


 
 
Heb je je keuze gemaakt?

Mooi! Dan rest nog de keuze voor een goede e-liquid. Ook die keuze is namelijk belangrijk. Bij e-liquidwinkel vindt je louter Europese kwaliteit e-liquid. Dat is belangrijk omdat binnen de EU strenge kwaliteitseisen gelden. Bij ons dus geen Chinese rommel.

Om je te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de verschillende merken, maar ook van de verschillende e-liquid smaken. Zo kun je gemakkelijk je smaak kiezen (filtertabak - shag - fruit - menthol etc) en krijg je alle e-liquids met die smaak te zien uit ons gehele assortiment.

Je vindt deze selectie HIER of klik op onderstaande button
 | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 953 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?