E-liquid kopen
 

FOGAZI PREMIUM E-LIQUID 


FOGAZI is een 100% Nederlands, jong en energiek bedrijf met een  ambitieuze en innovatieve missie ; het e-roken in Nederland naar een hoger niveau brengen! De e-liquids van Fogazi hebben een frisse, vernieuwende en luxieuze uitstraling met Amerikaanse allure. Fogazi is geen gewone e-liquid, het is een beleving. De zorgvuldig uitgekozen ingrediënten maken de dampervaring dieper en complexer. Een genot voor ervaren dampers dus!

De namen van de Fogazi e-liquids zijn gebaseerd op de inmiddels tot bijna cult verworden speelfilm 'The Wolf of Wall Street', met Leonardo Di Caprio in de hoofdrol en een geweldige bijrol van Matthew McConaughey.

Kijk hieronder naar één  van de veelbesproken scènes uit deze Amerikaanse Blockbuster. Luister daarbij goed want bijna alle namen uit de Fogazi e-liquidlijn komen in deze scène voorbij (leuk!) ;-) 
 Fogazi e-liquids samenstelling
De Fogazi Premium e-liquids zijn gemaakt van de beste en meest pure ingrediënten. Alle liquids bevatten 0 mg nicotine en hebben een PG/VG verhouding van 30% PG en 70% VG.


Glazen flesjes, 30ml. inhoud, luxieuze verpakking
De Fogazi e-liquids bevatten 30ml. e-liquid (0% nicotine) en hebben een pure, zuivere en natuurlijke smaak. Iedere smaak is uniek en nauwkeurig samengesteld. Elke smaak uit deze serie is tot stand gekomen na vele maanden testen onder een groep ervaren fijnproevers. De zeer luxe en stijlvolle verpakking maakt de sensatie en de beleving van deze e-liquidlijn compleet. Alle bestellingen met FOGAZI e-liquids worden via pakketpost verstuurd i.v.m. de grootte van de verpakking (geen extra kosten).

 
A Glorious Afternoon (30ml.)
Fogazi e-liquid "A Glorious Afternoon" is een perfecte mix van  natuurlijke aardbei extracten en vier unieke, frisse roomsoorten.


Fairy Dust (30ml.)
Fogazi e-liquid "Fairy Dust" is een uiterst delicate melange van banaan en watermeloen, met een finish van appel en subtiele hints van kokosnoot.


Get The Ludes (30ml.)
Fogazi e-liquid "Get The Ludes" heeft zowel het zoete als het zure van rode en groene appels, met een verfrissend vleugje mint.


The Chest Pump (30ml.)
Fogazi e-liquid "The Chest Pump" is een "dessert flavour to die for". Zoete room, vanille en romige cheesecake bij het inhaleren, gevolgd door de authentieke smaak van cookies.


Tootski (30ml.)
Fogazi e-liquid "Tootski" brengt een gebalanceerd smakenpalet van sinaasappel, framboos, citroen en limoen, vervolmaakt met een zoete en subtiele roomsmaak.
 

e-liquidwinkel ©


Geen producten aanwezig


| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1003 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?