E-liquid kopen
Hoe lang doe je met e-liquid? | E-liquidwinkel

 

 

 

Hoe lang doe ik met mijn e liquid?

Een flesje van 10ml is de gebruikelijke hoeveelheid waarin e liquid wordt verkocht. Maar hoe lang doe jij nu met zo’n flesje en waar hangt dit zoal van af? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen van onze klanten en beginnende gebruikers van de e-sigaret. Hieronder noemen wij de belangrijkste factoren die bepalen hoe lang jij met je e liquid doet:

 

Welke e-sigaret gebruik je?

Niet elke elektrische sigaret is hetzelfde en dat komt met name tot uiting in het verschil tussen oudere en nieuwere generaties. De nieuwe generatie e-sigaret resulteert over het algemeen in een efficiëntere verdamping van vloeistof en dat kan ervoor zorgen dat je minder e liquid gebruikt. Een ander bijeffect is dat jij je gebruikelijke nicotinesterke hierdoor waarschijnlijk verlaagt. De kwaliteit van de door jou gebruikte e-sigaret speelt in dit kader een belangrijke rol, want ook die heeft invloed op de verdamping.


 

Hoe damp jij het liefst?

Net zoals mensen op verschillende manieren traditionele tabak roken, geldt dit ook voor dampen. Sommige dampers houden ervan om grote wolken te blazen en deze manier van dampen zorgt er logischerwijs voor dat je e liquid sneller op raakt. Het gebruik van een sub-ohm-coil (kleiner dan 1.0 Ohm) werkt het produceren van grote wolken in de hand, dus vanuit dat oogpunt kun je overwegen om te kiezen voor een e-sigaret die wat meer op een traditionele tabakssigaret lijkt.


 

Welke nicotinesterkte kies je

We noemden het zonet al even: de efficiëntie waarmee een elektrische sigaret vloeistof verdampt kan invloed hebben op de nicotinesterkte die je kiest. In de praktijk doen veel gebruikers een stapje terug op het moment dat zij overgaan op een kwalitatief betere e-sigaret. Besef je wel dat hoe lager de nicotinesterkte, hoe meer e liquid jij moet verdampen om aan je dagelijkse nicotinebehoefte te voldoen. Het afbouwen hiervan is in dat opzicht een goed idee.

 

Wat is de productiedatum van je e-liquid

De laatste factor die beïnvloedt hoe lang jij met een flesje vloeistof doet, ligt voor de hand: dit is de productiedatum. Doorgaans kun je het product tot circa twee tot drie jaar na deze datum nog prima gebruiken. Daarna zul je merken dat de smaak in intensiteit geleidelijk steeds verder afneemt. Als je een bepaalde vloeistof slechts heel incidenteel gebruikt, is het dan ook belangrijk de productiedatum niet uit het oog te verliezen. Het liefst maak je de e liquid binnen deze termijn van twee tot drie jaar na deze datum op.

 

Conclusie

Na het lezen van dit artikel, begrijp je dat het antwoord op de vraag in de titel niet zo eenvoudig is. Hoe lang jij met een flesje e liquid van 10ml doet, is afhankelijk van verschillende factoren. Als je zoveel mogelijk kosten wilt besparen, adviseren we je jouw dampwijze hierop aan te passen en een kwalitatief hoogwaardige elektrische sigaret te gebruiken. Bekijk hier onze huidige top 5 van e sigaretten.
Happy Vaping

 
  E-liquidwinkel     20-11-2017 11:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1417 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com