E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
667Z1u5vX3ro14baj159O5288sEpRn47.png

Hoe lang doe je met e liquid?

Hoe lang doe ik met mijn e liquid?

Een flesje van 10 ml is de gebruikelijke hoeveelheid waarin e liquid wordt verkocht. Maar hoe lang doe jij nu met zo’n flesje en waar hangt dit zoal van af? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen van onze klanten en beginnende gebruikers van de e sigaret. Hieronder noemen wij de belangrijkste factoren die bepalen hoe lang jij met je e liquid doet:
 

Welke e sigaret gebruik je

Niet elke elektrische sigaret is hetzelfde en dat komt met name tot uiting in het verschil tussen oudere en nieuwere generaties. De nieuwe generatie e sigaret resulteert over het algemeen in een efficiëntere verdamping van vloeistof en dat kan ervoor zorgen dat je minder e liquid gebruikt. Een ander bijeffect is dat jij je gebruikelijke nicotinesterke hierdoor waarschijnlijk verlaagt. De kwaliteit van de door jou gebruikte e sigaret speelt in dit kader een belangrijke rol, want ook die heeft invloed op de verdamping.
 

Hoe damp jij het liefst

Net zoals mensen op verschillende manieren traditionele tabak roken, geldt dit ook voor dampen. Sommige dampers houden ervan om grote wolken te blazen en deze manier van dampen zorgt er logischerwijs voor dat je e liquid sneller op raakt. Het gebruik van een sub-ohm-clearomizer werkt het produceren van grote wolken in de hand, dus vanuit dat oogpunt kun je overwegen om te kiezen voor een e sigaret die wat meer op een traditionele tabakssigaret lijkt.
 

Welke nicotinesterkte kies je

We noemden het zonet al even: de efficiëntie waarmee een elektrische sigaret vloeistof verdampt kan invloed hebben op de nicotinesterkte die je kiest. In de praktijk doen veel gebruikers een stapje terug op het moment dat zij overgaan op een kwalitatief betere e sigaret. Besef je wel dat hoe lager de nicotinesterkte, hoe meer e liquid jij moet verdampen om aan je dagelijkse nicotinebehoefte te voldoen. Het afbouwen hiervan is in dat opzicht een goed idee.

 

Wat is de productiedatum van je e liquid

De laatste factor die beïnvloedt hoe lang jij met een flesje vloeistof doet, ligt voor de hand: dit is de productiedatum. Doorgaans kun je het product tot circa twee jaar na deze datum nog prima gebruiken. Daarna zul je merken dat de smaak in intensiteit geleidelijk steeds verder afneemt. Als je een bepaalde vloeistof slechts heel incidenteel gebruikt, is het dan ook belangrijk de productiedatum niet uit het oog te verliezen. Het liefst maak je de e liquid binnen twee jaar na deze datum op.


Conclusie

Na het lezen van dit artikel, begrijp je dat het antwoord op de vraag in de titel niet zo eenvoudig is. Hoe lang jij met een flesje e liquid van 10 ml doet, is afhankelijk van verschillende factoren. Als je zoveel mogelijk kosten wilt besparen, adviseren we je jouw dampwijze hierop aan te passen en een kwalitatief hoogwaardige elektrische sigaret te gebruiken. Bekijk hier onze huidige top 5 van e sigaretten.| Meer

  E-liquidwinkel         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 913 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?