E-liquid kopen
Iedereen kan stoppen met roken!
 


IEDEREEN KAN STOPPEN MET ROKEN!


Ben jij al jarenlang een roker? En geniet je hiervan, of baal je er juist van?
Ik heb 30 jaar gerookt. Elke dag 1 pakje sigaretten. Ik genoot van mijn sigaretjes. 
Maar ook standaard 1 dag in de week koppijn. Stond ik onder de douche, dan spoelde ik de nicotinegeur letterlijk van me af.

Op een gegeven moment ging ik me ernstig zorgen maken. Ik voelde mijn conditie achteruit gaan. Hijgen als ik een trap op moest. Ja, het werd eens tijd om te stoppen. Maar ik wist ook hoe vervelend die hele periode zou worden. Ik had in het verleden al meerdere stoppogingen gedaan, en die waren niet gemakkelijk. 

Nicotinepleisters? Misschien helpt dat voor sommigen, maar voor mij niet.
Praatgroepjes? Nee dank je. 

Op een feestje raakte ik in gesprek met een e-roker. Zo’n elektrisch ding. Vond dat ding er niet uitzien, maarja. Deze e-roker had er ook 30 jaar sigaretten opzitten, en was duidelijk heel erg blij met zijn elektrische pijpje. “Ik heb nooit meer koppijn, en mijn conditie wordt alsmaar beter. En nog belangrijker : ik mis die klote sigaret nog geen seconde per dag!”

Hij overhandigde mij zo’n apparaatje. Heb de hele avond staan te kletsen, biertjes gedronken, en “gedampt” met dat ding. Om 2.30 uur ’s nachts ging ik naar huis en had de hele avond niet gerookt. Ook geen behoefte gehad.

We zijn nu 7 jaar verder. Ik rook al 7 jaar niet meer. Ik damp! Ik gebruik e-vloeistof met nicotine. En ben ervan overtuigd dat iedereen die nog sigaretten rookt kan stoppen. Het belangrijkste is dat je een goede e-sigaret koopt, en een goede smaak e-liquid. Ik koop mijn spulletjes bij E-liquidwinkel omdat zij de laagste prijzen hebben en je geen zorgen hoeft te maken dat je uiteindelijk Chinese rommel thuisgestuurd krijgt. Alleen maar spullen die gemaakt zijn in Europa met Europese ingrediënten. 

Twijfel je nog? Stuur de mensen bij E-liquidwinkel dan een mailtje via info@e-liquidwinkel.nl. Zij helpen je echt over de drempel heen en geven goed advies voor je eerste aankoop.

 

 
info@e-liquidwinkel.nl

 
  E-liquidwinkel     14-01-2020 17:59     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1241 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com