E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
667Z1u5vX3ro14baj159O5288sEpRn47.png
Joyetech eGo ONE Coil CLR 1.0 Ohm 5 2
Joyetech eGo ONE CLR 1.0 Ohm coilset (5)
Joyetech eGo ONE Coil CLR 1.0 Ohm
Reviews | Review toevoegen

Coils voor de Joyetech eGo ONE V2

Artikelnummer

X-109 

EAN

6956916417095  

€ 14,95
Prijs per set van 5 stuks

Voorraad : 22

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Joyetech eGo ONE Coil CLR 1.0 Ohm
 
 
Joyetech eGo ONE Coils CLR 1.0 Ohm (set van 5 stuks)

De Ego One CRL coil is de ideale coil voor de eGo ONE V2. In principe is de CLR coil gemaakt voor de doe-het-zelvers onder ons, maar u kunt deze coil dus ook als "gewone" eGo ONE coil gebruiken.

De CLR coil bevat meer katoen waardoor de e-liquid makkelijker wordt opgenomen. Een dry-hit is hierdoor praktisch onmogelijk. Door de ruime opname van e-liquid zorgen deze coils voor een betere smaak en dampprestatie.


Ideale coilset voor een 100% VG e-liquid. VG e-liquid kan wat dikker zijn, de CLR coils nemen wat makkelijker de e-liquid op.


In tegenstelling tot de standaard eGo ONE coil, staat de R in CLR voor Reusable, Rewickable en Rebuildable. De coil is voorzien van organisch katoen. Als de coil verslijt, verwijder dan de wick, geeft de coil een dry burn tot deze weer schoon is en plaats een nieuw stukje katoen in de coil. Spoel de coil na de dry burn even goed af en laat hem goed drogen voordat het nieuwe katoen wordt geplaatst.

Waarschuwing:
Indien u deze coil gebruikt om te rebuilden, verdiep uzelf eerst goed in het zelf bouwen van een coil voordat u aan de slag gaat. Denk om uw veiligheid!

 

Garantie : DOA


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Review toevoegen

Dank voor uw review!
Uw reactie zal binnen enkele dagen worden geplaatst.


NB : Indien u een minder positieve ervaring heeft stuur dan een maitje naar info@e-liquidwinkel.nl
Wij zullen altijd naar een passende oplossing zoeken!

Jan -

Even aanvulling op mijn eerdere review van deze coils, nu ik ze bijna 5 maanden gebruik:

Geweldig!
Ik heb ze nu al een aantal maanden en het rewicken gaat prima en de levensduur van de coils is ook indrukwekkend.
Ik heb uiteindelijk geen silica voor de wicks gekozen, maar Japanse organische katoen. Kost een paar euro voor tien velletjes, maar je doet er heel lang mee.

Het is een kwestie van een strookje van, pak 'm beet, 1 bij 3 centimeter knippen, hier een goed puntje aan draaien tussen je vingers en deze in de coil 'draaien'. Met dat laatste bedoel ik dat je de nieuwe wick in de coil duwt terwijl je 'm draait in precies de andere richting dan waarin je het puntje gedraaid hebt. Zo blijft de punt mooi intact en duw je de nieuwe wick er zo in. Als het puntje er aan de andere kant eruit komt, pak je deze vast en met nog steeds een draaiende beweging trek je de nieuwe wick door de hele coil heen.

Je hoeft de coil dus niet helemaal uit elkaar te halen; makkelijker van niet zelfs.

Als je de nieuwe coil erin hebt zitten zorg je dat ie er aan beide zijden ongeveer even ver uitsteekt. Het gedraaide puntje weer een beetje losser maken met je vingers (erop 'tappen' helpt).
Dan de beide uiteinden met een nagelclippertje afknippen, zodat de wick er aan beide zijden een paar millimeter uitsteekt – zo'n beetje net als bij het origineel. Je wilt 'm niet te lang hebben uitsteken, want dan wordt de hele boel weer monteren erg lastig omdat de wicks dan te groot zijn.
Al met al ben je per coil 5 minuten bezig. 10 minuten als je ondertussen koffie drinkt.

Ik gebruik momenteel 1 wick per zes weken, soms zelfs langer. En ik heb 1 coil nu al zo'n 12 weken in gebruik en nog is ie niet 'op'.
Heel erg kosten-efficient dus!

Prima damp; niks te klagen. Ik gebruik zelf Liquideo M en ben erg tevreden. Wicks worden niet vies, vloeistof blijft helder; ook na een paar weken dezelfde wick gebruiken. Prima.

Nog een paar tips (niet allemaal nieuw, maar goed ;-)
- Als je de oude wick verwijdert (tandenstoker!) brand dan de coil goed schoon. Gewoon een paar keer goed laten gloeien tot ie niet meer rookt.
- Gebruik geen gewone watten, dat is echt niet lekker. Ik heb het geprobeerd. Het werkt wel, maar heeft een hele nare bijsmaak. Kan wel in geval nood. De levensduur van zulke wicks is een paar dagen en het brand de liquid er met een noodgang doorheen.
- Japanse organische katoen – het klinkt wat raar – is echt de investering van een euro of drie voor 10 velletjes waard. Je haalt al gauw zo'n 10 wicks uit 1 velletje. Meer als je nauwkeurig werkt.
Ook veel beter dan de originele wicks die in de coil zitten.
Zelfs na een week of vijf gebruik is de damp productie nog steeds erg goed en constant.
- Voorkom dry-burns! Dat gaat prima; je proeft het direct als de liquid op raakt. Direct bijvullen voorkomt een hoop narigheid (rewicken, vieze smaak, etc.) en verlengt de levensduur van je wick aanmerkelijk.

Succes!

Jan -

Prima coils en best makkelijk opnieuw te wicken.
Je moet alleen heel erg oppassen dat je geen dry-burns maakt omdat het katoen dat er standaard in zit dan verbrand en die smaak krijg je er niet meer uit. Op tijd bijvullen dus voor een langere gebruiksduur.

Als je vaak een dry-burn hebt en je rewicked zelf zou ik silica wicks overwegen; die kunnen beter tegen dry-burns. Maar dat weet je dan vast al wel.

Voor je gaat rewicken de oude wicks verwijderen (kan makkelijk met een tandenstoker, past precies) en dan een paar keer goed laten dry-burnen (flink laten gloeien; dan brand de coil schoon). Uitspoelen en goed laten drogen voor je rewicked. Je hoeft in principe de coil er niet uit te halen om te rewicken, maar kan wel. Doe het de eerste keer heel voorzichtig, stap voor stap zodat je ziet hoe de boel weer in elkaar moet. Je hoeft niks te draaien, gewoon de twee onderste delen (zie je snel genoeg) er rechtstandig uittrekken.

Rewicken kan ook met watten. Gebruik dan wel biologische, katoenen watten. Die zijn niet gebleekt met chloor. Verkrijgbaar voor niet heel veel bij een goede drogisterij.
Watten (die er standaard ook inzitten) kunnen niet tegen dry-burns; dan verbranden de watten en zul je opnieuw moeten wicken om van die vervelende, scherpe smaak af te komen.
Rewicken met watten is best eenvoudig. Gewoon een plukje watten tussen duim en wijsvinger tot een 'draad' van ongeveer 2mm dikte draaien en door de coil heen manoeuvreren; is wat gepriegel, maar een tandenstoker kan helpen.
Joyetech zelf heeft ze met twee plukjes watten gewickt die elk vanaf de andere kant ingebracht zijn; dat kan makkelijker zijn. Kwestie van proberen wat je het beste afgaat.

Het grote voordeel van deze coils is dat je kúnt rewicken. De originele coils zijn ook gemaakt met katoen en die kunnen ook niet goed tegen dry-burns, zij het iets beter dan deze CLR coils. Maar die kun je na enkele dry-burns weggooien omdat je die vieze smaak er niet meer uitkrijgt en ze niet kunt rewicken.

Damp is goed, maar ik merk niet dat ze heel veel beter dan de gewone coils presteren. Het grote (financiële!) voordeel is dat door zelf te rewicken je langer met de coils kan doen. De 2 euro extra verdien je dus wel weer terug..

Goed, tot voor zover de uitleg van iemand die net begonnen is met rewicken. Voor meer (en betere!) info: Google is your friend ;-)

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 913 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?