E-liquid kopen
Valeo NicotineSalt Booster 20mg
Valeo Base NicotineSalt High

Base e-liquid (smaakloos) met NicotineSalt

Artikelnummer

A-505 

EAN

4260550592554  

€ 2,19
Prijs per flesje van 10ml.

Voorraad : 195

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

           
  0      6    12   20
 


55%/45% PG-VG


 
Valeo Base NicotineSalt e-liquid 20mg. booster
Kant-en-klaar te gebruiken
Base e-liquid is de basisvloeistof voor uw eigen gemaakte e-liquidmix. Aan de Base e-liquid dient alleen nog
aroma worden toegevoegd, deze kunt u hier bestellen.


Beschrijving Valeo NicotineSalt Booster e-liquid 20mg.
Valeo Base NicotineSalt e-liquid is een zuivere Europese kwaliteit e-liquid met nicotinesalt. NicotineSalt is de natuurlijke vorm van nicotine zoals deze te vinden is in tabaksbladeren. NicotineSalt bevordert de opname van nicotine in het lichaam zonder dat er een extreme troathit aan vast zit. Door de nicotinesalt ervaart de e-roker dus een zachte smaak (lagere PH waarde) en door het hoger nicotinegehalte hoef je minder vaak te e-roken. Bestemd voor de doe-het-zelvers onder de e-rokers en dient als basis om aroma concentraat aan toe te voegen.  De Valeo Base NicotineSalt e-liquid is direct klaar voor gebruik. 

 
Fabrikant :   Valeo Laboratories, Duitsland (EU)   
Naam :   Valeo Base NicotineSalt e-liquid 
Inhoud flesje :   10 ml
Nicotinegehalte      :   20 mg/ml (HIGH)


Ingrediënten Valeo Base e-liquid
Propyleenglycol E1520 (55%), glycerine E422 (45%), gedestileerd water, ethanol, nicotinesalt. De kwaliteit van deze Base e-liquid kunt u nalezen in het MSDS rapport (Material Safety Data Sheet). Deze kunt u in PDF downloaden onder het tabblad "Bijlagen".
 

Over Valeo Laboratories
Valeo Laboratories is een toonaangevende Duitse fabrikant van e-vloeistoffen met een volledig eigen ontwikkelingslaboratorium voor de ontwikkeling van nieuwe smaken, samenstellingen en nicotinevervangers (BioNic). De Valeo e-liquids worden onder streng gecontroleerde en steriele omstandigheden vervaardigd. Dit productieproces levert een eindproduct van hoge kwaliteit welke tevens door onafhankelijke laboratoria wordt bevestigd. Valeo Laboratories voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen ROSH certificering, TÜV Nord ISO 9001, ISO 13485. De Valeo e-liquids bevatten louter Europese ingrediënten.


Veiligheidswaarschuwing
Dit product bevat nicotine en wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotine is sterk verslavend. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor PG en personen met hart -en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.
 

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1361 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com