E-liquid kopen
 
 

Aspire Tigon Starterset kopen
voor de laagste prijs in Nederland

en alle onderdelen
 

E-liquidwinkel hanteert tot 30% lagere prijzen voor e-sigaretten in de markt.
Dat doen wij om de overstap van de klassieke, zwaar kankerverwekkende sigaret
naar de e-sigaret voor rokers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Volgens het Trimbos instituut is het gebruik van de e-sigaret minder schadelijk
voor de gezondheid dan blijven doorroken van de conventionele sigaret.

 


De Aspire Tigon is een sterke e-sigaret voor dampers die nét een stapje méér willen.
Met zijn 1.800 mAh batterij is het een geavanceerde e-sigaret voor ervaren dampers, maar vanwege zijn formaat is de Tigon ook een prima set voor beginnende e-rokers.
De prestaties van deze e-sigaret zijn bovengemiddeld, zowel in smaak als in dampproductie.


 
Handleiding Aspire Tigon
 
 

Aspire Tigon e-sigaret Starterset

Helaas mogen we geen extra foto's plaatsen van de Aspire Tigon om u wat duidelijke uitleg te kunnen geven. Met het plaatsen van extra foto's overtreden we namelijk de reclameregels uit de Tabakswet.


Beschrijving
De Aspire Tigon e-sigaret is een penvormige e-sigaret met een diameter van 2,2cm. Hiermee is deze e-sigaret naar ons oordeel ‘een flinke jongen’. De Aspire Tigon werkt op een batterij met een capaciteit van maar liefst 1800mAh. De e-liquidtank van de Aspire Tigon heeft een inhoud van 2ml en is door het pull-and-slide systeem via de bovenkant te vullen, wat erg handig is. Door de top cap omhoog te trekken en deze daarna opzij te duwen, komt het tankje vrij. U kunt de e-liquid vervolgens via het langwerpige siliconen gat naar binnen laten lopen. 

Het vervangen van de coil is eveneens eenvoudig zonder dat daar e-liquid mee verloren gaat. Wanneer u de atomizer base losdraait van het tankje, kunt u de coil unit via de onderkant vernieuwen. Wanneer u dit doet, gaan de luchtgaatjes op slot. Het morsen met e-liquid is hierdoor verleden tijd. 

De clearomizer van de Aspire Tigon beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de hoeveelheid lucht die er wordt doorgelaten naar wens in kunt stellen. Hiermee kun je dus zelf de ‘trek’ bepalen.

In de starterset zitten 2 mondstukken. De langere tuitvormige variant is plezierig omdat de meeste e-sigaretten wat heet kunnen worden aan je lippen. Dat wordt met dit mondstuk voorkomen.


De batterij werkt op een zgn. ByPass mode. Dat betekent dat de spanning van de batterij direct naar de coil unit wordt geleid. De batterij van de Tigon kunt u opladen middels het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Een AC adapter wordt niet meegeleverd, maar kunt u eventueel los bestellen. De batterij van de Aspire Tigon beschikt over een 510 aansluiting. Dat betekent dat u iedere clearomizer met eenzelfde aansluiting op de Aspire Tigon kunt gebruiken. 

De Aspire Tigon werkt met de nieuwe Aspire Tigon coils. Deze coils bevestigt u niet door ze op de atomizer base te schroeven, zoals bij reguliere coils, maar kunt u aan de onderkant van de clearomizer in de daarvoor bestemde houder klikken. De Aspire Tigon kit wordt geleverd met twee coils, een 0,4Ω en de 1,2Ω. Welke voor u het fijnst is kunt u zelf ontdekken. De coil units zijn gemaakt van Nichroom draad. De 1,2Ω coil units zijn daarnaast het meest geschikt voor het gebruik van nicotine salts. 

De Aspire Tigon is geschikt voor zowel mouth-to-lung als direct lung. Bij mouth-to-lung damp je hetzelfde als bij een normale sigaret ; je verzamelt eerst de damp in je mond om deze daarna te inhaleren. De 1,2Ohm coils passen hierbij het beste.

Bij direct lung inhaleer je rechtstreeks. Gebruik hiervoor de 0,4Ohm coils voor en zet de airflow volledig open.


Laatst bekeken producten


| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1225 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

Bent u ouder dan 18 jaar?
Check the trust score on Scamadviser.com