e3eecbbc0559c5df4a67cbde612eb8c2.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
c5e00c0164ec790762865fb7b973f1c2.jpg
ZOEKEN
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
 

E-roken in plaats van sigaretten : iets voor u?

Steeds meer klassieke rokers maken de overstap naar het elektrisch roken. In de meeste gevallen is dat meteen een succesvolle overstap! Een veel voorkomende reactie van (ex)-rokers is daarbij :  waarom wist ik dit niet eerder!?
 
Deze positieve ontwikkeling is mede te danken aan de huidige generatie elektrische sigaretten. Deze is niet meer vergelijkbaar met de eerste generatie e-sigaretten. De afgelopen jaren is een enorme kwaliteitsslag gemaakt waardoor de "beleving" van het e-roken vrijwel identiek is aan het klassiek roken.

De positieve effecten van het e-roken zijn enorm : géén schadelijke rook meer,
géén teer, géén koolmonoxide, géén stank meer in huis, niet meer naar buiten om te roken, géén meerokers, een frisse adem, en niet onbelangrijk : e-roken is veel goedkoper. Een besparing van meer dan € 1.500 per jaar voor een gemiddelde roker is daarbij heel reëel.

 

Veel keuze in e-sigaretten

De markt wordt momenteel overspoeld met allerlei types en merken e-sigaretten ; van mooi, slank, strak tot zeer opvallend, kleurrijk en lelijk. Sommige types werken prima, andere totaal niet. Voor beginnende e-rokers is het bijzonder lastig : zij zien door de bomen het bos niet meer. De vraag is steeds : welke e-sigaret moet ik nou kiezen?

De keuze van een goede e-sigaret bepaalt voor een groot deel de slagingskans van het e-roken. Van belang is dus dat u een goede e-sigaret kiest!Onze selectie : gebaseerd op gebruikerservaring
Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel e-sigaretten getest, zowel A-merken als B-merken. Op basis van deze ervaringen hebben wij gekozen om slechts enkele type e-sigaretten aan te bieden in onze webwinkel. Deze komen allen van het merk Joyetech, een absoluut A-merk in de branche. 


Beginnende e-roker : Joyetech eGo-CC
 
Voor de startende e-roker adviseren wij de eGo-CC van fabrikant Joyetech. Dit type e-sigaret biedt op basis van onze ervaringen de beste kans op een succesvolle overstap. Zijn voorloper, de eGo-C, heeft wereldwijd inmiddels velen honderdduizenden ex-rokers voor 100% overtuigd en is daarmee de één van de meest gebruikte en succesvolle e-sigaretten in de markt. 

De eGo-CC is een verbeterde variant van de eGo-C. Door de unieke en vernieuwde luchttoevoer behoren lekkages definitief tot de verleden tijd. De eGo-CC ziet er daarnaast ook nog eens 'goed uit' : strak, slank en niet opzichtig. Tijdloos dus. Het oog wil tenslotte ook wat!


Starter & gevorderde e-roker : Joyetech eGo ONE (V2)
 
Voor zowel de beginnende als gevorderde e-roker bieden we de Joyetech eGo ONE (V2). Deze e-sigaret is klein van formaat (altijd plezierig) maar kent een ongekend krachtige dampprestatie. De eGo ONE is in zeer korte tijd (introductie 1 januari 2015) uitgegroeid tot een fenomeen onder de e-sigaretten. Zijn opvolger (de V2) is eigenlijk nog plezieriger in gebruik.

De eGo ONE is eenvoudig te bedienen, het is geen ingewikkeld apparaat en kent een robuust uiterlijk. De eGo ONE V2 is hét device voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderden.


Starter & gevorderde e-roker : Joyetech eGo AIO
 
De Joyetech AIO is de jongste telg uit de familie, erg voordelig in aanschaf en eveneens een zeer goede dampproductie en smaak. Eenvoudige bediening, kinderveilige clearomizer, geheel in lijn met de Europese regelgeving (TPD2).


Joyetech is zeker niet de enige goede keuze!
Joyetech is niet het enige A-merk, ook andere fabrikanten zoals Kangertech, Vision en Aspire zijn voorbeelden van merken die goed staan aangeschreven. De reden dat wij voor Joyetech hebben gekozen is dat wij zelf zijn "grootgebracht" met Joyetech, we kennen de e-sigaretten van haver tot gort zodat we er goed over kunnen adviseren. Daarnaast is het voor een startende e-roker behoorlijk ingewikkeld, er is zo immens veel keuze in de markt dat je er dol van wordt. Joyetech is een absoluut A-merk, onze selectie is goed en perfect voor een startende maar ook een gevorderde e-roker. Hiermee houden we het voor iedereen eenvoudig, teveel keuze levert namelijk alleen maar stress smiley en dat vinden wij totaal niet nodig! U krijgt geen spijt van Joyetech, punt!

Onze ervaring met het merk Joyetech is dus louter positief, en u kunt daarnaast meer dan voldoende informatie vinden over Joyetech producten op internet/YouTube. U bent simpelweg vrij om te kiezen.

Indien u eenmaal overtuigd bent van het e-roken, en u wilt ook eens wat anders proberen : ga uw gang en expirimenteer gerust met andere types e-sigaretten, zoveel en zo vaak u maar wilt. Er is voldoende keus, in type en kwaliteit. Er zijn vast en zeker nog meer exemplaren die u kunnen bevallen.

Onze selectie e-sigaretten is tot stand gekomen uit persoonlijke ervaringen.

Let op : De namen "eGo-CC" en "eGo ONE" zijn géén beschermde namen, dus je ziet erg veel B-merken op de markt. Deze exemplaren zijn wellicht goedkoper, echter geven volgens onze testen fors minder dampontwikkeling en smaak af. Bezuinig dus niet op de 'hardware' en ga voor een A-merk zoals Joyetech indien u een serieuze poging wilt wagen om te gaan e-roken!

Klik hieronder voor meer informatie over de Joyetech e-sigaretten die wij aanbieden.  | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 614 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?