E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
667Z1u5vX3ro14baj159O5288sEpRn47.png


 

De beste e-sigaret kopen

Hieronder kun je al onze e-sigaretten bekijken en selecteren.


De beste e-sigaret

Steeds meer klassieke rokers maken de overstap naar het elektrisch roken. In de meeste gevallen is dat meteen een succesvolle overstap. Een veel voorkomende reactie van (ex)-rokers is daarbij :  waarom wist ik dit niet eerder!?
 

 

Kwaliteit e-sigaret

Deze positieve ontwikkeling is mede te danken aan de huidige generatie elektrische sigaretten. Deze is niet meer vergelijkbaar met de eerste generatie e-sigaretten. De afgelopen jaren is een enorme kwaliteitsslag gemaakt waardoor de "beleving" van het e-roken vrijwel identiek is aan het klassiek roken.

In een klassieke sigaret komen veel schadelijke stoffen vrij zoals teer, koolmonoxide en meer dan 2.000 andere kankerverwekkende stoffen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het dampen van een e-sigaret veel minder schadelijk is voor uw gezondheid.

 


Veel aanbod van e-sigaretten

De markt wordt momenteel overspoeld met allerlei types en merken e-sigaretten; van mooi, slank, strak tot zeer opvallend, kleurrijk en soms ook gewoon lelijk. Sommige types werken prima, andere totaal niet. Voor beginnende e-rokers (ex-rokers) is het bijzonder lastig : zij zien door de bomen het bos niet meer. De vraag is steeds : welke e-sigaret moet ik nou kiezen?

 
De keuze van de e-sigaret bepaalt voor een groot deel
de slagingskans van het e-roken. Van belang is dus
dat je een goede e-sigaret kiest!

 

Selectie e-sigaretten

Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel e-sigaretten getest, zowel A-merken als B-merken. Op basis van deze ervaringen hebben wij gekozen om slechts enkele type e-sigaretten aan te bieden in onze webwinkel. Deze komen o.m. van het merk Joyetech, JustFog, en Aspire, allen absolute A-merken in de branche. Onze laatste aanwinst is van het merk HEXA. Dit is een zeer eenvoudige e-sigaret zonder knopjes en toestanden. Deze e-sigaret is vooral geschikt als je het vullen van de e-liquid of het vervangen van de coil allemaal maar lastig vindt.

 

Zijn dit de enige merken e-sigaretten?

Nee hoor, er zijn nog vele andere topkwaliteit merken als Kangertech, Vision en Aspire. De reden dat wij voor Joyetech, JustFog, Aspire en HEXA hebben gekozen is dat wij zelf zijn "grootgebracht" met deze type e-sigaretten, we kennen deze e-sigaretten van haver tot gort. Zodoende kunnen we er goed over adviseren.

 

Keuzestress e-sigaret

Daarnaast is veel keuze aan e-sigaretten voor een starter helemaal niet zo plezierig en ook niet echt noodzakelijk. De meeste starters raken dol van alle mogelijkheden waarmee de keuze voor een goede e-sigaret een stuk lastiger wordt. M.a.w: het louter aanbieden van heel veel type e-sigaretten leidt simpelweg tot onnodige keuzestress.

 

Onze topmerken e-sigaretten

Onze selectie e-sigaretten van Joyetech, JustFog, Aspire en HEXA zijn speciaal voor de startende maar ook de gevorderde e-roker. Ben je eenmaal overtuigd van het e-roken, en je wilt ook eens wat anders proberen? Ga je gang en expirimenteer gerust met andere types e-sigaretten, zoveel en zo vaak je maar wilt. Er is voldoende keuze in de markt, in type en kwaliteit. Er zijn vast en zeker nog meer exemplaren die jou kunnen bevallen.

Maar voor de overstap van de klassieke sigaret naar de e-sigaret is zoveel keuze echt niet nodig. Onze selectie is meer dan voldoende om er achter te komen of dampen iets voor je kan zijn. Kwalitatief hoogwaardige e-sigaretten tegen een betaalbare prijs, punt!


 

Vragen over e-sigaretten?

Vindt je het moeilijk om te kiezen? Of heb je vragen over een bepaald type e-sigaret? Stel deze vragen dan gerust aan ons. Je krijgt altijd snel antwoord van ons!

E-mail :
info@e-liquidwinkel.nl| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1206 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

Bent u ouder dan 18 jaar?