E-liquid kopen
 

E-roken in plaats van sigaretten : iets voor u?

Steeds meer klassieke rokers maken de overstap naar het elektrisch roken. In de meeste gevallen is dat meteen een succesvolle overstap! Een veel voorkomende reactie van (ex)-rokers is daarbij :  waarom wist ik dit niet eerder!?
 
Deze positieve ontwikkeling is mede te danken aan de huidige generatie elektrische sigaretten. Deze is niet meer vergelijkbaar met de eerste generatie e-sigaretten. De afgelopen jaren is een enorme kwaliteitsslag gemaakt waardoor de "beleving" van het e-roken vrijwel identiek is aan het klassiek roken.

De positieve effecten van het e-roken zijn enorm : géén schadelijke rook meer,
géén teer, géén koolmonoxide, géén stank meer in huis, niet meer naar buiten om te roken, géén meerokers, een frisse adem, en niet onbelangrijk : e-roken is veel goedkoper. Een besparing van meer dan € 1.500 per jaar voor een gemiddelde roker is daarbij heel reëel.

 

Veel keuze in e-sigaretten

De markt wordt momenteel overspoeld met allerlei types en merken e-sigaretten ; van mooi, slank, strak tot zeer opvallend, kleurrijk en lelijk. Sommige types werken prima, andere totaal niet. Voor beginnende e-rokers is het bijzonder lastig : zij zien door de bomen het bos niet meer. De vraag is steeds : welke e-sigaret moet ik nou kiezen?
 
De keuze van de e-sigaret bepaalt voor een groot deel de slagingskans van het e-roken. Van belang is dus dat u een goede e-sigaret kiest!


Onze selectie : gebaseerd op gebruikerservaring
Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel e-sigaretten getest, zowel A-merken als B-merken. Op basis van deze ervaringen hebben wij gekozen om slechts enkele type e-sigaretten aan te bieden in onze webwinkel. Deze komen o.m. van het merk Joyetech en JustFog, twee absolute A-merken in de branche. 

Zijn dit de enige merken?
Nee er zijn nog vele andere topkwaliteit merken als Kangertech, Vision en Aspire. De reden dat wij voor Joyetech en JustFog hebben gekozen is dat wij zelf zijn "grootgebracht" met deze merken, we kennen deze type e-sigaretten van haver tot gort zodat we er goed over kunnen adviseren.

Daarnaast is veel keuze aan e-sigaretten niet echt noodzakelijk vinden wij. De meeste starters raken dol van alle mogelijkheden waarmee de keuze voor een goede e-sigaret een stuk lastiger wordt.

Onze selectie e-sigaretten van Joyetech en JustFog zijn goed voor een startende maar ook een gevorderde e-roker. Indien u eenmaal overtuigd bent van het e-roken, en u wilt ook eens wat anders proberen : ga uw gang en expirimenteer gerust met andere types e-sigaretten, zoveel en zo vaak u maar wilt. Er is voldoende keus, in type en kwaliteit. Er zijn vast en zeker nog meer exemplaren die u kunnen bevallen.  | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 649 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?