e3eecbbc0559c5df4a67cbde612eb8c2.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
c5e00c0164ec790762865fb7b973f1c2.jpg
ZOEKEN
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
dca84af37acd5ff332ea01d5867910ac.jpg
c427eb835e5b993663200c6d43a99989.jpg
602eb9d09a822375b4f8b4bedea41006.jpg
bd886da356c3b4082c9a08b29e8f6ad7.jpg
1a097a2ee2d8f01072618fa9590b0a20.jpg
74156873dde2fff4b53d0f2e59620014.jpg
a9be58d879d9d916e5b34ce4c6adb847.jpg
a2f9e2f4ebed1f62772dfe6be18968ab.jpg
0a2fb4852dc22ffdc2c7f761869543f9.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg


 
 

E-sigaret is een perfecte vervanger!

Elektrisch roken is de laatste jaren erg populair geworden. De elektrische sigaret, ofwel e-sigaret, is bezig met een enorme opmars. Nederland telt naar schatting inmiddels tussen de 400.000 en 500.000 e-rokers, en dit aantal groeit maandelijks met vele duizenden! Steeds meer klassieke rokers stappen over op de elektrische sigaret, blijkt ook uit cijfers van TNO NIPO in opdracht van het Trimbos-instituut. Het gebruik van de elektrische sigaret steeg in 2014 met maar liefst 65% t.o.v. 2013. Ook in de rest van Europa is de groei enorm. Een land als Frankrijk telt bijvoorbeeld al meer dan 2 miljoen e-rokers. Volgens analisten wordt een wereldwijde groei van het gebruik van de elektrische sigaret verwacht van maar liefst 800% in de komende 6 jaar!

De reden voor deze enorme groei heeft alles te maken met de enorme kwaliteitsverbetering van elektrische sigaretten in de laatste jaren. Hierdoor maken steeds meer klassieke rokers een succesvolle switch naar de elektrische sigaret. De e-sigaret heeft zich ontwikkeld tot een écht goed en volwaardig alternatief voor de klassieke sigaret.

Vooral op het gebied van kwaliteit en ‘beleving’ hebben elektrische sigaretten de afgelopen jaren een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Het verschil met "echt roken" is er bijna niet meer. Elektrisch roken blijkt voor velen inmiddels een perfect alternatief! Vrijwel alle rokers die vandaag-de-dag een poging wagen met de juiste elektrische sigaret staan vaak stomverbaasd : waarom wist ik dit niet eerder?

 

De elektrische sigaret en uw gezondheid

Door elektrisch te roken inhaleert u damp in plaats van rook. In talloze wetenschappelijke onderzoeken is vast komen te staan dat bij elektrisch roken, behoudens de eventuele nicotine, géén schadelijke stoffen vrijkomen zoals bij een echte sigaret.

Rook van een klassieke sigaret bevat een groot aantal giftige en kankerverwekkende stoffen zoals teer, koolmonoxide, arseen (zwaar metaal), benzeen, cadmium, lood, stikstofmonoxide, cyanide, aceton, ammoniak, azijnzuur, DDT (bestrijdingsmiddel) en polonium (radioactief). Al deze stoffen zitten niet in de damp van een elektrische sigaret.​

Niet voor niets zit de e-sigaret in het Verenigd Koninkrijk inmiddels gewoon in het ziekenfondspakket, rokers kunnen hier dus min of meer gratis overstappen op de e-sigaret!

 
 

U krijgt antwoord op de volgende vragen :
 
 
 

Welke e-sigaret moet ik kiezen?


e-sigaretten

De markt wordt momenteel overspoeld met allerlei types en merken e-sigaretten. Er is ontzettend veel keuze ; van mooi, slank, strak tot zeer opvallend, kleurrijk en lelijk. Sommige types werken prima, andere totaal niet. Voor iemand die wil overstappen naar het elektrisch roken is het dus niet gemakkelijk, welke e-sigaret moet ik nou kiezen?
 
 

De keuze van het type e-sigaret bepaalt voor een
groot deel de slagingskans van het elektrisch roken.
Het is dus van belang dat u een goede keuze maakt
!

 
 

Onze selectie e-sigaretten | gebaseerd op gebruikerservaring

E-liquidwinkel heeft de afgelopen jaren erg veel e-sigaretten geprobeerd en getest, zowel A-merken als B-merken. Op basis van deze ervaringen en de ervaringen van vele e-rokers wereldwijd hebben wij gekozen om slechts enkele type e-sigaretten aan te bieden in onze webwinkel. Deze keuze maakt het een stuk gemakkelijker voor de startende e-roker. Onze selectie e-sigaretten zijn allen van topkwaliteit en hebben inmiddels hun sporen ruimschoots verdiend in de markt. Ze voldoen aan de huidige EU wet-en regelgeving (TPD) en aan de hoge eisen die inmiddels gesteld worden door de moderne e-roker van nu.

Ook wij zijn "grootgebracht" met deze selectie e-sigaretten, we kennen ze dus ook van haver tot gort. Naar ons idee is dat de enige manier om er ook goed over te kunnen adviseren. 

Onze selectie e-sigaretten maakt het makkelijker voor de beginnende e-roker. De keuze in de markt is dermate uitgebreid en divers dat het voor een beginnende e-roker bijna ondoenlijk is om hieruit een juiste keuze te maken. Er is nog steeds veel rommel te koop, en dat zie je niet aan de buitenkant. Onze selectie bestaat uit slechts een aantal type e-sigaretten van een absoluut A-merk in de markt : Joyetech. Deze e-sigaretten zijn kwalitatief uitstekend en perfect voor een startende maar ook een gevorderde e-roker!

Tevens hebben we de Justfog FOG1 toegevoegd aan ons assortiment. Geen Joyetech dus, maar omdat we deze e-sigaret eveneens getest hebben en hierover uitermate tevreden zijn hebben we besloten om ook deze e-sigaret aan ons assortiment toe te voegen.

Met deze selectie houden we het voor iedereen eenvoudig. Naar onze mening is keuzestress voor de aanschaf van een e-sigaret niet nodig! Goed is goed, punt!

Wil je een vergelijking van alle e-sigaretten?
Klik dan op onderstaande link

 

De e-liquidwinkel selectie bestaat uit :


 
 1      
           
De Joyetech eGo ONE V2 is een absolute krachtpatser onder de e-sigaretten. Klein van stuk, hij meet slechts 11 cm van kop tot staart (past gewoon in je borstzak), een batterij van 1.500mAh welke instelbaar is in 2 standen, eenvoudig in gebruik, maar zijn prestaties zijn ongekend. Qua dampervaring mag de eGo ONE V2 zich meten met alle Star Wars modellen in de markt. Zowel voor de startende als gevorderde e-roker een uitermate "heerlijke set" !
 
MEER INFORMATIE
EGO ONE (V2)
                          DEZE WIL IK!    
 
 
 2    
           

Tevens hebben we de FOG1 van Justfog toegevoegd aan ons assortiment aangezien we helemaal overtuigd zijn geraakt van deze e-sigaret. Wat een prestatie levert deze! Een eenvoudige bediening in combinatie met een krachtige batterij en relatief klein van formaat. De geweldige dampproductie en smaak is mede dankzij de goede coils (keuze uit 0,5 Ohm en 0,8 Ohm) waardoor deze ook voor de SubOhm-ers gebruikt kan worden.
 
MEER INFORMATIE
FOG 1
                          DEZE WIL IK!    
 

 
 
 3    
           

De Joyetech eGo-CC is de opvolger van de eGo-C, de meest gebruikte en succesvolle e-sigaret in de markt. Veel ex-rokers hebben met deze set een succesvolle overstap gemaakt naar het e-roken. Hij ziet er daarnaast ook nog eens goed uit : strak, slank en niet opzichtig. Het oog wil tenslotte ook wat!
 
MEER INFORMATIE
EGO-CC
                         DEZE WIL IK!    

 
 
 
 4        
             
De Joyetech AIO (All-In-One) is de meest voordelige keuze in onze selectie, eveneens een krachtpatser! Met zijn capaciteit van 1.500mAh gaat deze met gemak een dag mee zonder tussentijds opladen. Eenvoudige bediening, kinderveilige sluiting, airflow, en een leuke toevoeging in de vorm van LED verlichting in de tank (in 7 verschillende kleuren in te stellen).

De All-In-One is bij e-liquidwinkel eveneens verkrijgbaar als BOX variant (Joyetech AIO BOX) met een batterijcapaciteit van maar liefst 2100mAh!
 
MEER INFORMATIE
EGO AIO
                     DEZE WIL IK! 


   
 
Andere modellen?
De modellen uit onze selectie zijn van een absoluut A-merk in de markt met zeer veel positieve gebruikerservaringen wereldwijd. Zowel op het gebied van kwaliteit, servicegraad als op dampprestatie heeft Joyetech zijn status ruimschoots bewezen .  

Natuurlijk zijn er veel meer goede merken op de markt (zoals Kangertech, Aspire, Innokin), de keuze ligt simpelweg bij u. 

Indien u eenmaal een succesvolle overstap naar elektrisch roken heeft gemaakt, en u wilt graag eens wat anders proberen : ga gerust uw gang en expirimenteer vrolijk met allerlei andere type e-sigaretten, zoveel en zo vaak u maar wilt. Er zal vast en zeker nog wel ergens een prima exemplaar tussen zitten. Maar de kans dat u vele euro's later terug zult vallen op uw 'oude vertrouwde Joyetechje' (of Justfogje) is daarbij reeël aanwezig!
 
Wilt u dus een eerlijke en betaalbare poging wagen om te kijken of elektrisch roken iets voor u kan zijn, ga dan voor een kwalitatief en betaalbaar merk, en kies voor een Joyetech eGo-CC,  AIO of eGo ONE of voor de robuuste Justfog FOG1.
 

De beste e-liquid

De grootste uitdaging voor veel e-rokers, en tevens voor een succesvolle overstap, is het vinden van de beste e-liquid, ofwel het juiste smaakje. Natuurlijk heeft u, als u wilt overstappen op de elektrische sigaret, een voorkeur voor exact dezelfde tabaksmaak als u gewend bent. We moeten u echter waarschuwen : die gaat u nooit vinden. Niet dat er geen goede vergelijkbare tabaksmaken zijn, integendeel, er zijn heel veel kwalitatief zeer goede e-liquids en diverse erg goede tabaksmaken die uw klassieke sigaret snel zullen doen vergeten. Maar bij het verbranden van tabak  komen nu eenmaal andere aroma's vrij dan bij het verdampen van e-liquid. Maar zeg eens eerlijk, bent u verslaafd aan de smaak......of misschien toch aan nicotine?

In het begin zal het dus even wennen zijn, bereid je daarop voor. De smaak zal nooit 100% gelijk zijn. Misschien is het juist dáárom verstandig om te starten met een geheel andere smaak. Veel ex-rokers hebben dit reeds gedaan, met succes! Bijvoorbeeld de smaak spearmint, of pepermunt, of menthol. Dat levert vaak verrassende resultaten. Na verloop van tijd kunt u dan eens een tabaksmaak proberen.

We hebben inmiddels zoveel e-liquids geproefd, getest en reviews ontvangen dat we in staat zijn om u een goede richting te geven. Bent u op zoek naar de smaak van een klassieke filtersigaret, of juist naar de smaak van zware shag? Check dan onze e-liquidselectie maar eens, we hebben per soort tabak reeds een mooie selectie gemaakt. 

 Maar e-roken "staat zo raar"!
Tja. Het “John Wayne imago" van de klassieke sigaret is inderdaad definitief van de baan als u start met e-roken! Zeker indien u de e-sigaret in het openbaar gaat gebruiken is het even wennen en kunt u ook best eens een reactie verwachten. Dat kan een vraag zijn van een omstander, een opmerking, een complimentje of zelfs een afkeurende mening. Inmiddels is e-roken wat meer "gemeengoed" geworden in het straatbeeld, dus veel commotie zal het echt niet meer veroorzaken!
 
Zit u niet te wachten op deze extra aandacht, gebruik dan de e-sigaret vooralsnog gewoon alleen thuis.
 | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 522 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?