E-liquid kopen
 
 

Best VG e-liquid kopen


Onze Best VG e-liquid wordt gefabriceerd door de Duitse fabrikant Herrlan. Een zuivere 100% VG zonder toevoeging van water, ethanol of andere verdunners. Uniek aan het productieproces is dat deze VG e-liquid niet dik is (qua structuur) zodat deze VG e-liquid in elk type e-sigaret kan worden gebruikt.


NB : De smaakstoffen van de BestVG zijn op PG basis. Dat betekent dat er een miniscule hoeveelheid PG in de vloeistof aanwezig is. Indien sprake is van een PG allergie heeft dat in vrijwel alle gevallen geen gevolgen.
 
Bezig met laden...


Best VG E-liquid 

Onze Best VG e-liquidlijn van fabrikant Herrlan is een 100% zuivere VG e-liquid zonder toevoeging van water, ethanol of andere verdunners.

Door een speciale bereidingstechniek is deze 100% pure VG e-liquid niet dik van structuur zodat deze in elke e-sigaret kan worden gebruikt. Ook zijn er dampers die de overstap maken naar een VG-E-liquid omdat men bijv. een PG allergie heeft.
 
  • 100% conform CLP (EG) 1272/2008 verordening / TPD2
  • Nederlandstalige etiketten, verpakkingen en bijsluiters
  • Uitsluitend pharmaseutische grondstoffen
  • Vrij van Triacetin en Diacetyl, conform de geldige richtlijnen 2014/40/EU, verboden inhoudsstoffen in de aroma’s conform referentenentwurf I, II, en III zijn verwijderd.
  • 'Best VG’ e-liquid bevat geen extra toevoeging van water zodat deze een volle smaak heeft. Ze wordt ook wel een Sub Ohm+ e-liquid genoemd, een speciale e-liquid voor de lagere coilweerstanden. Onze ervaring is dat, gezien de lage viscositeit van deze e-liquid, dat deze Best VG e-liquid prima te gebruiken is in alle soorten en mate clearomizers.
  • Geen uitdrogend effect, een pure 100% VG e-liquid
  • Made in Germany uit de beste geselecteerde grondstoffen met als basis plantaardige glycerine
  • Te gebruiken in elke clearomizer want de Best VG e-liquid is niet dikker dan een standaard PG/VG mix
 
De Best VG e-liquid wordt geleverd in een zacht kunststof flesje met kindveilige sluiting en is voorzien van een zgn. trekbijsluiter waar u alle informatie vindt over deze VG E-liquid.

De Best VG E-liquid wordt benoemd als "Sub Ohm" e-liquid omdat deze bij uitstek geschikt is voor gebruik in clearomizers voorzien van een Sub Ohm Coil. Gezien de lage viscositeit (deze VG e-liquid is dunner) kunt u de VG e-liquid ook perfect gebruiken in alle andere clearomizers en met andere coilweerstanden.


Laatst bekeken producten


| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1225 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

Bent u ouder dan 18 jaar?
Check the trust score on Scamadviser.com