E-liquid kopen
TABAK FRIS FRUIT OVERIG
 


Best VG E-liquid 
Wilt u een 100% zuivere VG e-liquid dampen zonder toevoeging van water, ethanol of andere verdunners dan is onze Best VG e-liquid van fabrikant Herrlan uit Duitsland een optie.

Deze VG e-liquid met als hoofdingrediënt plantaardige glycerine is een zuivere VG Sub Ohm e-liquid. Door een speciale bereidingstechniek is deze 100% pure VG e-liquid niet dik van structuur zodat deze in elke e-sigaret kan worden gebruikt. Ook zijn er dampers die de overstap maken naar een VG-E-liquid omdat men bijv. een PG allergie heeft.
  • 100% conform CLP (EG) 1272/2008 verordening / TPD2
  • Nederlandstalige etiketten, verpakkingen en bijsluiters
  • Uitsluitend pharmaseutische grondstoffen
  • Vrij van Triacetin en Diacetyl, conform de geldige richtlijnen 2014/40/EU, verboden inhoudsstoffen in de aroma’s conform referentenentwurf I, II, en III zijn verwijderd.
  • 'Best VG’ e-liquid bevat geen extra toevoeging van water zodat deze een volle smaak heeft. Ze wordt ook wel een Sub Ohm+ e-liquid genoemd, een speciale e-liquid voor de lagere coilweerstanden. Onze ervaring is dat, gezien de lage viscositeit van deze e-liquid, dat deze Best VG e-liquid prima te gebruiken is in alle soorten en mate clearomizers.
  • Geen uitdrogend effect, een pure 100% VG e-liquid
  • Made in Germany uit de beste geselecteerde grondstoffen met als basis plantaardige glycerine
  • Te gebruiken in elke clearomizer want de Best VG e-liquid is niet dikker dan een standaard PG/VG mix
 
De Best VG e-liquid wordt geleverd in een zacht kunststof flesje met kindveilige sluiting en is voorzien van een zgn. trekbijsluiter waar u alle informatie vindt over deze VG E-liquid.

De Best VG E-liquid wordt benoemd als "Sub Ohm" e-liquid omdat deze bij uitstek geschikt is voor gebruik in clearomizers voorzien van een Sub Ohm Coil. Gezien de lage viscositeit (deze VG e-liquid is dunner) kunt u de VG e-liquid ook perfect gebruiken in alle andere clearomizers en met andere coilweerstanden.

| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 649 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?