E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
667Z1u5vX3ro14baj159O5288sEpRn47.png
 

HEXA Pod e-sigaret kopen
voor de laagste prijs in Nederland

Plug & Vape 

 
   Volledig automatische e-sigaret Efficiënt verbruik e-liquid
♦♦♦♦♦    Weegt slechts 17 gram Binnen 60 minuten opgeladen
   Géén coils nodig NicotineSalt e-sigaret
   Uitstekende smaken Grote dampwolken
 

Hexa Pod System is een volledig automatisch functionerende e-sigaret. Je hoeft geen coils te vervangen, niet op een knop te drukken, geen e-liquid bij te vullen of luchttoevoer te regelen. De Hexa e-sigaret maakt gebruik van voorgevulde en vervangbare e-liquid pods. Deze pods bevatten 2ml. e-liquid en deze kun je eenvoudig in de HEXA e-sigaret klikken. Een ingebouwd magneetje zorgt ervoor dat dit erg soepel verloopt.  En dat is meteen ook alles wat je hoeft te doen, de HEXA is daarna direct klaar voor gebruik.
 
Door de efficiënte afstelling is de HEXA zuinig in het verbruik van e-liquid. In combinatie met het compacte en ergonomisch design is de Hexa een stijlvolle, toegankelijke, makkelijk te bedienen en doeltreffende e-sigaret starterkit.

Met zijn slechts 17 gram gewicht is de Hexa zeer geschikt om de overstap van de klassieke sigaret naar de e-sigaret te maken. Maar de Hexa is ook geschikt voor ervaren gebruikers, bijvoorbeeld als tweede set.

 

E-liquidwinkel hanteert tot 30% lagere prijzen voor e-sigaretten in de markt.
Dat doen wij om de overstap van de klassieke, zwaar kankerverwekkende sigaret
naar de e-sigaret voor rokers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Volgens het Trimbos instituut is het gebruik van de e-sigaret minder schadelijk
voor de gezondheid dan blijven doorroken van de conventionele sigaret.

 
Hexa Pod System Starterset
De Hexa e-sigaret is klein (10cm) en zeer licht van formaat (zonder Pod weegt hij slechts 4 gram) en maakt geen gebruik van een knop. Hij is daarom niet instelbaar, maar daardoor wel erg eenvoudig in gebruik. Geen vervangende coils, geen geknoei met e-liquid bijvullen, geen knoppen of instelbare luchttoevoer. De Hexa e-sigaret is direct klaar voor gebruik, 'plug & vape'.


 
Helaas mogen wij geen extra foto's plaatsen van de HEXA Pod e-sigaret om u wat duidelijker uitleg te kunnen geven. Met het plaatsen van extra foto's overtreden we namelijk de Tabakswet.


Nicotine Salt
Deze Hexa e-sigaret maakt gebruik van voorgevulde e-liquid pods die een inhoud hebben van 2ml. en een nieuw soort e-liquid bevatten. De vloeistoffen bevatten namelijk Nicotine Salt, dat gewonnen is uit tabaksbladeren. Hierdoor wordt de nicotine sneller opgenomen in het lichaam waardoor er ook sneller voldoening wordt ervaren. De pods zijn niet opnieuw te vullen, waardoor je bij deze e-sigaret geen vloeistoffen of coils nodig hebt. Je vervangt enkel de pod bij de Hexa e-sigaret. Incl. de e-liquid pod weegt deze e-sigaret 17 gram.


Gebruik
Na het plaatsen van de e-liquid Pod (door een klein magneetje wordt deze automatisch geplaatst) kun je de Hexa e-sigaret aan je mond zetten en een hijsje nemen. Je hoeft nergens op te drukken, zodra je een hijs neemt wordt de set geactiveerd. Afhankelijk van het gebruik raden wij aan om de Pod na 1-3 weken te vervangen. De Pod zou ongeveer 250 tot 300 hijsjes mee kunnen gaan.


Leeftijd
Voor mensen die wat meer problemen hebben met bijv. e-liquid bijvullen of een coil vervangen is de HEXA een ideale set.


Minder verbruik van e-liquid
Hoewel 2ml. e-liquid per Pod niet zoveel lijkt, toch gaat een Pod veel langer mee dan een normaal tankje e-liquid van 2ml. in je 'normale' e-sigaret. Dit zal te maken hebben met de afstemming van de coil binnen het Hexa systeem waarmee het verbruik van de e-liquid zeer efficiënt is. 


Geen lekkages mogelijk
Het HEXA systeem is een volledig gesloten systeem. Lekkages zijn hierdoor onmogelijk. De oplaadtijd is 60min.


Prestaties
De Hexa e-sigaret komt qua 'feeling' dicht in de buurt van een analoge sigaret| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1048 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?