E-liquid kopen

              

 

Alle merken e-liquid op een rij


 = VG gehalte


 

 
of zoek je liever op:
       
 
 
E-liquid merken uit EuropaBij E-liquidwinkel koop je betrouwbare e-liquids afkomstig uit Europa. Dat is een bewuste keuze. Wij leveren geen e-liquids uit China omdat wij de Chinese markt niet vertrouwen. Wil je meer weten over de achtergrond van deze keuze? Lees dan onze pagina over de verschillen tussen Europese en Chinese e-liquids:


 

 

 

Géén toevoegingen Vitamine E acetaat


Onze e-liquids zijn vrij van toevoegingen zoals Vitamine E acetaat of THC-olie. Onlangs is er in Amerika een epidemie uitgebroken van nieuwe longziekten en zelfs sterfgevallen onder vapers als gevolg van het verkeerd gebruik van illegale e-liquids. De e-sigaret werd hier onterecht wereldwijd als oorzaak aangewezen, maar inmiddels is duidelijk dat dit volledig onterecht is. 

De problemen in Amerika zijn ontstaan door illegale handel in e-liquids met toegevoegde drugs. Deze e-liquids werden op straat aangeboden en verkocht aan vapers. Deze e-liquids bevatte o.m. vitamine E acetaat en THC olie.

Deze toevoegingen vindt u niet terug in onze Europese e-liquids. Wij bieden louter goedgekeurde en gecertificeerde e-liquids die gemaakt worden in de EU. Aangezien de wet -en regelgeving in Europa op een veel hoger niveau ligt dan in Amerika en China hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze e-liquids bevatten geen illegale toevoegingen. Al onze flesjes worden verzegeld aangeleverd vanuit de fabrikant en worden incl. een verzegelde sluiting (dop) naar onze klanten gestuurd.  
 Vitamine E acetaat

Vitamine E acetaat is een synthetische verbinding van vitamine E en azijnzuur. Vitamine E is een vitamine die onder andere voorkomt in alledaagse producten als halvarine, margarine en zonnebloemolie maar ook in brood, graanproducten, noten, zaden, fruit en groenten. Het werkt als antioxidant en beschermt daardoor onze cellen, bloedvaten, organen en ogen. Vitamine E is tevens van invloed op de stofwisseling in onze cellen.

Bij een normaal voedingspatroon krijgt iedereen voldoende vitamine E binnen. Een ernstig tekort, wat in ons land niet voorkomt, kan eventueel leiden tot bloedarmoede, spierzwakte en neurologische symptomen. Een overschot aan vitamine E is in principe niet schadelijk voor het lichaam.

Vitamine E acetaat dient echter NOOIT te worden toegevoegd aan e-liquid ter verdamping. Het mengsel is namelijk een beetje olieachtig en dat lost niet op in water. Indien vitamine E acetaat wordt toegevoegd aan e-liquid en het wordt verdampt en ingeademd ontstaat er op de longblaasjes een soort vetlaagje. De olie blijft als het ware in de longen achter. En dat kan leiden onder andere tot Lipid pneumonia, een gevaarlijke en vaak dodelijke vorm van longontsteking (pneumonie).

Volgens het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en de FDA (Food and Drug Administrationwordt vitamine E acetaat met name toegevoegd aan e-liquids die eveneens THC (tetrahydrocannabinol, de psychoactieve stof in cannabis) bevatten. Eerder suggereerde de onderzoekers al dat met name mensen die e-liquids met daarin THC gebruikten met longproblemen te kampen hadden.

Onze e-liquidproducten zijn echter veilig te gebruiken, ze bevatten géén vitamine E acetaat en tevens géén THC olie.

Meer onafhankelijk nieuws : 
https://www.vapenews.nl


 
 | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1417 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com