E-liquid kopen
NICOTINEVERVANGER


Valeo BioNic e-liquid kopen

Nicotinevervanger BioNic™
 


BioNic™ | een gepatenteerde innovatie van Valeo Laboratories

In 2011 heeft het Research & Development Team van Valeo Laboratories zich een ambitieus doel gesteld : het ontwikkelen van een biologische vervanger voor de schadelijke en verslavende stof nicotine. Na maanden van onderzoek, ontwikkeling en testfases is het Valeo Team erin geslaagd om een 100% biologisch alternatief voor nicotine te ontwikkelen : BioNic™


BioNic™
is een inmiddels gepatenteerde nicotinevervanger welke is ontwikkeld door Valeo Laboratories. En vanaf nu dus verkrijgbaar bij e-liquidwinkel!


 

Wat is het precies?

BioNic™ is een concentraat van werkzame bestanddelen uit verschillende planten, kruiden en specerijen die ook gebruikt worden bij het bereiden van voedsel. U kunt hierbij denken aan kruiden als cayennepeper, chilipeper etc. Het is dus een 100% plantaardig product.

 

Is het schadelijk?

Nee, BioNic™ is een volledig biologisch product van farmaceutische kwaliteit en is niet schadelijk voor het menselijk lichaam noch verslavend. BioNic™ is niet giftig en wordt daarom niet geclassificeerd als een gif of als gevaarlijke stof.

 

Is het verslavend?

Nee, BioNic™ is niet verslavend. Dit in tegenstelling tot nicotine.

 

Is het effect hetzelfde als bij nicotine?

BioNic™ geeft een kick / keelhit tijdens het inademen welke vergelijkbaar is met die van nicotine. Het stimuleert dezelfde lichaamssensoren/receptoren zoals nicotine dat doet, echter zónder de schadelijke gezondheidseffecten.

 

Is het laboratorisch getest?

Valeo BioNic™ e-liquid is getest door diverse Duitse laboratoria (EUROFINS & TÜV Nord) op kwaliteit, zuiverheid en gezondheidsaspecten. Uit deze onderzoeken is gebleken dat BioNic™ géén schadelijke gevolgen kent voor het menselijk lichaam en dus een perfecte vervanger is voor nicotine!

 

Wat zijn de ervaringen van dampers?

Valeo BioNic™ e-liquid is naast laboratorisch tevens uitvoerig getest door een grote groep ervaren dampers in Duitsland. Het testresultaat overtrof daarbij alle verwachtingen :
  • 94% beoordeelt Valeo e-liquid met BioNic™ als minimaal gelijk of zelfs beter dan de normale nicotinehoudende Valeo e-liquid
  • 97% beveelt de BioNic™ houdende e-liquid aan


BioNic™ is een 100% natuurlijke vervanger van de schadelijke en verslavende stof nicotine en geeft exact hetzelfde gevoel (flash/hit) als nicotine echter zónder de negatieve bijwerkingen!

 

Samenstelling Valeo BioNic™ e-liquid :

  • 45% Propylene glycol, 1.2 Propanediol
  • 40% Vegetable Glycerine
  • 10% Ethanol
  • 5%  Gedestilleerd water  (H2O)

Klik op het logo
| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1417 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com