E-liquid kopen
   
 

 

Joyetech eGo ONE V2 Starterset kopen

voor de laagste prijs in Nederland

en alle onderdelen

01-01-2020
De eGo ONE V2 wordt niet meer gemaakt door Joyetech.
Bekijk een waardig alternatief hier

 


 

 


E-liquidwinkel hanteert tot 30% lagere prijzen voor e-sigaretten in de markt.
Dat doen wij om de overstap van de klassieke, zwaar kankerverwekkende sigaret
naar de e-sigaret voor rokers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Volgens het Trimbos instituut is het gebruik van de e-sigaret minder schadelijk
voor de gezondheid dan blijven doorroken van de conventionele sigaret.

 
 
 

Joyetech

Joyetech is één van de grootste spelers in de e-cigmarkt met een rijk en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan e-sigaretten. De Joyetech eGo-C was jaren geleden het vlaggenschip van dit high-tech bedrijf. De Joyetech eGo-C is voor miljoenen gebruikers wereldwijd hun eerste e-sigaret. 

Inmiddels zijn deze eerste populaire e-sigaretten vervangen door een range van nieuwe en sterk ontwikkelde e-sigaretten waaronder de Joyetech eGo-ONE-V2.

 

Handleiding Joyetech eGo ONE V2

 
Handleiding Joyetech eGo ONE V2
 
 


Joyetech eGo ONE (V2) - e-sigaret voor starters en ervaren e-rokers

De Joyetech eGo ONE (V2) is de opvolger van de eGo ONE en is een vrij stevige e-sigaret. De eGo ONE V2 kent een krachtige prestatie en is compact van formaat : slechts 12,7 cm groot. Uitgevoerd in RVS heeft de eGo ONE V2 een degelijk uiterlijk.


 
Helaas mogen we geen extra foto's plaatsen van onderdelen van de Joyetech eGo ONE V2 om u wat duidelijke uitleg te kunnen geven. Met het plaatsen van extra foto's overtreden we namelijk de reclameregels uit de Tabakswet.De eGo ONE V2 is bedoeld voor 'everyONE' , dus voor zowel de beginnende e-rokers als de meer ervaren e-roker.
 


De Joyetech eGo ONE V2 batterij

Een krachtige 1.500Mah batterij zorgt ervoor dat u deze e-sigaret met gemak de hele dag kunt gebruiken. Mocht de batterij toch eerder leeg zijn dan is tussentijds opladen geen probleem. Tijdens het opladen kunt u gewoon blijven dampen door de kleine USB aansluiting aan de bovenkant van de batterij.

De batterij kan worden aan -en uitgezet door 5x snel achter elkaar te drukken op de batterijknop. Indien de batterij 'aan' staat maar u gebruikt hem niet schakelt de batterij automatisch in standby modus. Tevens is de batterij voorzien van accu status indicator, dit houdt in dat de batterij middels een ledlichtje aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is.
Twee powerstanden batterij
De batterij kent 2 standen, je kunt dit zien aan de kleur van het LED lampje (oranje of wit). Switchen tussen deze twee standen kan alleen indien je de batterij eerst helemaal uitzet (5 keer snel klikken). Vervolgens druk je ongeveer 7 seconden lang op het knopje. Het LED lampje gaat knipperen. Daarna zet je de batterij weer aan (5 keer snel klikken).

Witte kleur LED :
Direct output mode, de batterij werkt op volle kracht en neemt af gedurende het gebruik. Meest plezierige stand na het opladen.
Oranje kleur LED :
Constant voltage mode, de batterij geeft een constant vermogen af.

 


Joyetech eGo ONE V2 Airflow control

U kunt de luchttoevoer tijdens het dampen eenvoudig instellen en wijzigen met behulp van de luchttoevoer-schuif. Indien u de luchttoevoer "knijpt" ervaart u wat meer gelijkenis met een klassieke sigaret.
 


Twee weerstand type coils

De eGo ONE V2 kan worden gebruikt met 2 type coils, de keuze is aan u ;

In de Starterset is van elk type één coil bijgesloten, dus u kunt zelf  ervaren welke bij u past.

Er is van beiden coils ook een CLR versie (Changable). Deze is in principe bedoeld voor de doe-het-zelvers, maar onze ervaring is dat deze coils beter functioneren, ook voor normaal gebruik. Dit heeft te maken met de hoeveelheid katoen en de hoeveelheid gaatjes in de coil (deze gaatjes zorgen ervoor dat het katoen de e-liquid kan absorberen). Door de extra hoeveelheid katoen in de coil is een dry-hit praktisch onmogelijk.

Er is tevens een "Pure Cotton" variant van beiden coils. Organisch katoen zorgt hierbij voor een nog betere smaakbeleving.

 


Joyetech eGo ONE V2 vullen met e-liquid

Het vullen van de clearomizer wordt door sommige als 'lastig' ervaren, maar met een beetje oefening lukt het uiteindelijk. De clearomizer dient eerst van de airflow + batterij te worden gedraaid. Vervolgens kun je de e-liquid aan de zijkant van de clearomizer laten vollopen tot aan het randje (niet in het midden!).

De clearomizer (e-liquidreservoir) kan tot 2ml. worden gevuld met e-liquid. Indien je de clearomizer schuin houdt gaat het vullen wat makkelijker.
 | Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1429 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com