E-liquid kopen

E-liquid zonder nicotine


E-liquid zonder nicotine
Ben je op zoek naar een lekkere smaak e-liquid zonder nicotine? Klik dan op een van de onderstaande categorieën en bestel direct e-liquid zonder nicotine. Nicotine is een schadelijke stof. Het is daarom beter voor het lichaam om e-liquid te dampen zonder nicotine.

                                                                                                                                                                                                                                                                    
 
E-liquid zonder nicotine
E-liquid is verkrijgbaar met en zonder nicotine. Nicotine in e-liquid helpt de roker te stoppen met het roken van tabak. E-liquid zonder nicotine is verkrijgbaar in vele smaken zoals: tabak e-liquid, fruit e-liquid, frisse e-liquid zoals menthol of pepermunt en speciale ofwel desert e-liquid.

Wanneer u niet verslaafd bent aan nicotine is het verstandig om te kiezen voor e-liquid zonder nicotine. Veel e-rokers die verslaafd zijn aan tabak, kiezen niet voor e-liquid zonder nicotine. E-liquid zonder nicotine kan u helpen wanneer u graag wilt stoppen met het roken van tabak.

Veel gebruikers kiezen er voor om te starten met e-liquid van bijvoorbeeld 18mg of 12mg nicotine. Daarna bouwen mensen vaak af tot 6mg nicotine en eindigen met e-liquid zonder nicotine.

Voor een totaaloverzicht van alle e-liquid zonder nicotine kunt u een kijkje nemen via onderstaande linkjes

Wil je graag weten welke nicotine voor jou het beste is? Lees dan hier de nicotinegehalte keuzehulp. Wanneer u graag advies wil over e-liquid zonder nicotine? Neem dan contact met ons op. Wij zullen al uw vragen over e-liquid met of zonder nicotine beantwoorden.Nicotinegehalte keuzehulp (richtlijn) :
U rookt nu e-Liquid
Light sigaretten Zeer laag (3mg/ml nicotine)
Light sigaretten Laag (6mg/ml nicotine)
Normale sigaretten Normaal (12mg/ml nicotine)
Zware shag Hoog (16 of 18mg/ml nicotine)


LET OP : opname nicotine e-liquid 30%-60% lager
In klassieke sigaretten wordt amoniak gebruikt om de doorvoer van nicotine in ons lichaam / hersenen te versnellen. Een trekje van een sigaret levert dus een versnelde opname op van de nicotine in ons lichaam.

In e-liquid wordt geen amoniak toegevoegd. We weten inmiddels dat de nicotine opname vanuit e-liquid in ons lichaam derhalve tussen de 30% en 60% lager is.

Indien u wilt overstappen van de klassieke sigaret naar de e-sigaret is het raadzaam om wat meerdere flesjes in te slaan met verschillende nicotinelevels zodat u zelf kunt uitvinden welk nicotineniveau voor u het beste werkt. Dit kan voor iedereen weer anders zijn en hangt af van de "manier van roken" wat u altijd gewend was. Het hierboven getoonde tabel dient u te zien als een richtlijn.Ingrediënten e-liquid zonder nicotine

♦  Propyleenglycol (PG)
Propyleenglycol (PG). Deze stof wordt gebruikt voor het binden van de verschillende ingrediënten en daarnaast produceert het de zichtbare rook. Daarnaast zorgt Propyleenglycol (PG) voor het gevoel dat je aan het roken bent. De naam van deze stof doet denken aan een onbekend goedje en roept veel vraagtekens bij mensen op. Wist je dat Propyleenglycol goedgekeurd is door de wereld voedsel en waren autoriteiten en dat deze verwerkt wordt in allerlei producten zoals Cakemix en Cola.

♦  Aroma's
Aroma's die verwerkt zitten in E-Liquid zonder nicotine zorgen voor de smaak van de E-Liquid zonder nicotine. Zoals eerder is verteld is E-Liquid zonder nicotine in alle varianten en smaken verkrijgbaar zoals tabak smaken en fruit smaken. Een andere naam voor dit Aroma is smaakstof. Kent natuurlijk ontelbare toepassingen in voeding en is niet schadelijk voor de gezondheid. Zonder deze smaakstoffen zal de gebruiker nooit kunnen genieten van al die heerlijke smaken.

♦  Vegetable Glycerine (VG)
In het Nederlands vertaald is dit plantaardige glycerine. Deze stof zit niet in alle E-Liquid zonder nicotine verwerkt maar wel in het overgrote deel van de E-Liquid zonder nicotine. Deze stof zorgt voor extra damp en zorgt daarnaast ook voor de binding van de verschillende ingrediënten. Over het algemeen is de verhouding in e-liquid 30% VG/70% PG.

♦  Gedestilleerd water
Zeer zuiver water, waaruit door destillatie alle anorganische zouten en vele organische stoffen zijn verdwenen. Gedestilleerd  water wordt ook toegevoegd om te kunnen zorgen dat de ingrediënten beter met elkaar kunnen mengen en zorgt ervoor dat de vloeistof minder dik wordt.

Ook ethanol kan soms een bestanddeel zijn van e-liquid welke zorgdraagt voor een betere menging van alle aroma's en een versterking van de throat-hit ofwel keel-hit. Dat is vooral bij de lagere en/of zero nicotinelevels een voordeel.

In e-liquid zonder nicotine zit geen nicotine. Nicotine is een schadelijke stof en dient daarom te worden geminimaliseerd.Aroma's om zelf te mixen
E-liquidwinkel heeft ook een rijk assortiment aan geweldige aroma's, ofwel flavours of concentrate. Deze aroma's bevatten ook geen nicotine. Je dient de aroma's toe te voegen aan zgn. "Base e-liquid" welke los verkrijgbaar zijn. Het voordeel hiervan is dat je helemaal je eigen smaakje kunt ontwikkelen. We noemen dit DIY, ofwel "Do-It-Yourself". 

De Base e-liquid is verkrijgbaar in alle nicotine niveau's, dus ook zonder nicotine.
Nicotinevervanger BioNic™
Veel van onze klanten zijn overgestapt van nicotinehoudende e-liquid naar onze nicotinevervanger BioNic™. De ervaringen met BioNic™ van onze klanten zijn overwegend positief en is volgens ons een prima alternatief voor de schadelijke en verslavende stof nicotine.

BioNic™ is een 100% natuurlijk product en bestaat uit kruiden en specerijen die we ook in de keuken gebruiken. De mix van deze specerijen zorgt er echter voor dat er een soortgelijke lichamelijke ervaring wordt bereikt als nicotine. 

Wenst u dus het nicotinegehalte te verlagen of juist helemaal te stoppen? Dan is de nicotinevervanger BioNic™ wellicht een prima uitkomst!
| Meer

  E-liquidwinkel         Reacties (15)

Reacties (15)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1090 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?