E-liquid kopen
    
Kies uit onderstaande type e-sigaretten

  

     
 


 
 
 

 

Alle e-sigaretten


    
 

Bij E-liquidwinkel vindt je een selectie hoge kwaliteit e-sigaretten. Géén 300 verschillende types bij ons! Na jarenlange ervaring en testen van e-sigaretten (we hebben er wel +200  getest) zijn we tot deze selectie gekomen. 

Alle e-sigaretten uit ons assortiment zijn zgn. 'All-In-One' e-sigaretten. Alles-in-één e-sigaretten zijn ontworpen om de overstap van de klassieke sigaret naar de e-sigaret zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook voor gevorderde e-rokers zijn onze e-sigaretten prima geschikt. Al onze e-sigaretten zijn afkomstig van gerenomeerde fabrikanten (A-merken). Unieke (verlengde) garantie bij E-liquidwinkel
De standaard fabrieksgarantie op e-sigaretten is veelal slechts 2 tot maximaal 3 maanden. Bij E-liquidwinkel krijg je van een verlengde garantieperiode van maar liefst 6 maanden! Mocht jouw aangekochte e-sigaret bij E-liquidwinkel dus binnen 6 maanden defect raken (behoudens natuurlijk door verkeerd gebruik of door vallen), dan zullen wij de moeilijkste niet zijn. In veel gevallen krijg je van ons direct een nieuwe.

En koop je regelmatig je vloeistoffen bij ons? Dan doen we zelfs ná deze periode van 6 maanden niet moeilijk. Vaste klanten hebben bij ons gewoon een streepje voor! 

Laagste prijs e-sigaret 

E-liquidwinkel hanteert tot wel 30% lagere prijzen voor e-sigaretten in de markt.
We leveren hiermee flink in op onze marge.
Maar we doen dit om de overstap van de klassieke, zwaar kankerverwekkende 
sigaret naar de e-sigaret voor rokers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Volgens het Trimbos instituut is het gebruik van de e-sigaret (veel) minder schadelijk
voor de gezondheid dan blijven doorroken van de conventionele sigaret.

 
 

 

 
Voor een meer gedetailleerde vergelijking van kenmerken
van onze selectie e-sigaretten 
kun je de E-sigaret Vergelijker raadplegen.

 

 

 Op zoek naar de beste e-sigaret?

Steeds meer klassieke rokers maken de overstap naar het elektrisch roken. In de meeste gevallen is dat meteen een succesvolle overstap. Een veel voorkomende reactie van (ex)-rokers is daarbij :  waarom wist ik dit niet eerder!?
 
 

Kwaliteit e-sigaret

Deze positieve ontwikkeling is mede te danken aan de huidige generatie elektrische sigaretten. Deze is niet meer vergelijkbaar met de eerste generatie e-sigaretten. De afgelopen jaren is een enorme kwaliteitsslag gemaakt waardoor de "beleving" van het e-roken vrijwel identiek is aan het klassiek roken. In een klassieke sigaret komen veel schadelijke stoffen vrij zoals teer, koolmonoxide en meer dan 2.000 andere kankerverwekkende stoffen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het dampen van een e-sigaret veel minder schadelijk is voor uw gezondheid. 
 


Veel aanbod van e-sigaretten

De markt wordt momenteel overspoeld met allerlei types en merken e-sigaretten; van mooi, slank, strak tot zeer opvallend, kleurrijk en soms ook gewoon lelijk. Sommige types werken prima, andere totaal niet. Voor beginnende e-rokers (ex-rokers) is het bijzonder lastig : zij zien door de bomen het bos niet meer. De vraag is steeds : welke e-sigaret moet ik nou kiezen?
 
  


De keuze van de e-sigaret bepaalt voor een groot deel
de slagingskans van het e-roken. Van belang is dus
dat je een goede e-sigaret kiest!

 Selectie e-sigaretten

Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel e-sigaretten getest, zowel A-merken als B-merken. Op basis van deze ervaringen hebben wij gekozen om slechts enkele type e-sigaretten aan te bieden in onze webwinkel. Deze komen van absolute A-merken in de branche. 
 
 

Zijn er meer merken e-sigaretten?

Jazeker, er zijn nog vele andere topkwaliteit merken. De reden dat wij voor deze selectie hebben gekozen is dat wij zelf zijn "grootgebracht" met deze type e-sigaretten, we kennen deze e-sigaretten van haver tot gort. Zodoende kunnen we er goed over adviseren.
 
 

Keuzestress e-sigaret

Daarnaast is veel keuze aan e-sigaretten voor een starter helemaal niet zo plezierig en ook niet echt noodzakelijk. De meeste starters raken dol van alle mogelijkheden waarmee de keuze voor een goede e-sigaret een stuk lastiger wordt. M.a.w: het louter aanbieden van heel veel type e-sigaretten leidt simpelweg tot onnodige keuzestress.
 
 

Onze merken e-sigaretten

Onze selectie e-sigaretten zijn speciaal voor de startende maar ook de gevorderde e-roker. Ben je eenmaal overtuigd van het e-roken, en je wilt ook eens wat anders proberen? Ga je gang en expirimenteer gerust met andere types e-sigaretten, zoveel en zo vaak je maar wilt. Er is voldoende keuze in de markt, in type en kwaliteit. Er zijn vast en zeker nog meer exemplaren die jou kunnen bevallen.
 
Maar voor de overstap van de klassieke sigaret naar de e-sigaret is zoveel keuze echt niet nodig. Onze selectie is meer dan voldoende om er achter te komen of dampen iets voor je kan zijn. Kwalitatief hoogwaardige e-sigaretten tegen een betaalbare prijs, punt!
 
 

Vragen over e-sigaretten?

Vindt je het moeilijk om te kiezen? Of heb je vragen over een bepaald type e-sigaret? Stel deze vragen dan gerust aan ons. Je krijgt altijd snel antwoord van ons!

E-mail : info@e-liquidwinkel.nl


 
 
       
 
| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1429 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com