E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg
667Z1u5vX3ro14baj159O5288sEpRn47.png
Hoe bouw ik mijn nicotineverslaving af?


Hoe bouw ik mijn nicotineverslaving af?

Iedere roker kent de verslavende effecten van nicotine. Daar waar de een pas na vele maanden roken een verslaving heeft opgebouwd, zegt de ander al na enkele sigaretten afkickverschijnselen te ervaren. In welk tempo de gewenning aan het stofje ook tot stand komt; vroeg of laat moet iedereen er aan geloven.


E sigaret uitstekend alternatief voor gewone sigaret

Eenmaal verslaafd, blijkt het een hels karwei de situatie om te keren. Stoppogingen, nicotinepleisters en nicotinekauwgum bereiken vaak niet het beoogde resultaat. Dat is niet zo vreemd. De verslaving zit hem namelijk niet alleen in de stof, maar ook in de gewoonte van het roken. En dat is precies wat elektrisch roken dé manier maakt om een nicotineverslaving af te bouwen.

De e sigaret biedt in veel opzichten een rookervaring die die van de traditionele sigaret zeer dicht benadert. De keelhit tijdens het inademen is aangenaam, de smaken zijn zeer uiteenlopend en het apparaatje zelf is makkelijk in gebruik. Ook nicotine – het stofje waar zoveel rokers een haat-liefdeverhouding mee hebben – doet net zo goed zijn werk.


Nicotineverslaving geleidelijk afbouwen

Wat maakt de elektrische sigaret dan zo geschikt om een nicotineverslaving af te bouwen? In tegenstelling tot conventionele tabak, bepaal je helemaal zelf hoeveel nicotine e-liquid bevat. Bij E-liquidwinkel heb je bij veel van onze e-liquids bijvoorbeeld de keuze uit een nicotinesterkte van high (18 mg), medium (12 mg), low (6 mg), extra low (3 mg) en zero (0 mg).

Ideaal, want zo kun jij telkens weer je favoriete smaak roken, maar de hoeveelheid nicotine langzaam afbouwen. Zware ex-rokers kunnen bijvoorbeeld beginnen met de hoogste nicotinesterkte en deze over een periode van meerdere weken of maanden afbouwen naar een lagere sterkte. Doordat aan e-liquid geen ammoniak wordt toegevoegd, ligt de opname van nicotine in je lichaam bovendien flink lager.


Afbouwen naar e-liquid zonder nicotine

Wil je helemaal van je verslaving af, dan is het uiteraard beter om te kiezen voor een e-liquid zonder nicotine. Ook in dat opzicht zit je bij E-liquidwinkel goed, want wij bieden een brede keuze uit nicotinevrije e-liquids. Of je nu de voorkeur geeft aan tabak-, fruit-, drank-, frisse- of speciale smaakjes; je kunt kiezen uit tal van vloeistoffen met de meest heerlijke aroma’s.

Een uitstekend alternatief is ook VALEO BioNic™, de 100% biologische nicotinevervanger die al vele rokers succesvol van hun nicotineverslaving heeft afgeholpen. Deze hoogwaardige e-liquid wordt door 97% van de gebruikers aanbevolen en is via E-liquidwinkel tegen een voordelige prijs verkrijgbaar. Bekijk direct het aanbod nicotinevrije producten in onze webwinkel en zet de eerste stap naar het einde van je verslaving.

  E-liquidwinkel     20-10-2017 02:43     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1150 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

Bent u ouder dan 18 jaar?