E-liquid kopen
Hoe bouw ik mijn nicotineverslaving af? | E-liquidwinkel 

Hoe bouw ik mijn nicotineverslaving af?


Iedere roker kent de schadelijke en verslavende effecten van nicotine. Daar waar de een pas na vele maanden roken een verslaving heeft opgebouwd, zegt de ander al na enkele sigaretten afkickverschijnselen te ervaren. In welk tempo de gewenning aan het stofje ook tot stand komt; vroeg of laat moet iedereen er aan geloven.

 

E-sigaret uitstekend alternatief voor gewone sigaret

Eenmaal verslaafd, blijkt het een hels karwei de situatie om te keren. Stoppogingen, nicotinepleisters en nicotinekauwgum bereiken niet in alle gevallen het beoogde resultaat. Dat is niet zo vreemd. De verslaving zit hem namelijk niet alleen in de stof, maar ook in de gewoonte van het roken. En dat is precies wat elektrisch roken dé manier maakt om een nicotineverslaving af te bouwen.
 

De e-sigaret biedt in veel opzichten een rookervaring die de traditionele sigaret zeer dicht benadert. De keelhit tijdens het inademen is aangenaam en vergelijkbaar, de smaken zijn zeer uiteenlopend en het apparaatje zelf is makkelijk in gebruik. Ook nicotine – het stofje waar zoveel rokers een haat-liefdeverhouding mee hebben – doet net zo goed zijn werk.

 

Nicotineverslaving geleidelijk afbouwen

Wat maakt de elektrische sigaret dan zo geschikt om een nicotineverslaving af te bouwen? In tegenstelling tot conventionele tabak, bepaal je helemaal zelf hoeveel nicotine e-liquid bevat. Bij E-liquidwinkel heb je bij veel van onze e-liquids bijvoorbeeld de keuze uit een nicotinesterkte van high (18 mg), medium (12 mg), low (6 mg), extra low (3 mg) en zero (0 mg).


Daarnaast kun je 2 flesjes van dezelfde smaak maar met een verschillend nicotinelevel prima met elkaar mengen. Een flesje extra low kun je dus makkelijk mengen met een flesje zero, of zelfs 2 of meer flesjes zero. Op die manier kun je het nicotinegehalte over een langere periode afbouwen. Het lichaam vertoont dan minder heftige afkickverschijnselen.


Ideaal, want zo kun jij telkens weer je favoriete smaak roken, maar de hoeveelheid nicotine langzaam afbouwen. Zware ex-rokers kunnen bijvoorbeeld beginnen met de hoogste nicotinesterkte en deze over een periode van meerdere weken of maanden afbouwen naar een lagere sterkte. Doordat aan e-liquid geen ammoniak wordt toegevoegd zoals het geval is bij sigaretten ligt de opname van nicotine uit e-liquid in je lichaam bovendien flink lager dan de opname van nicotine uit een sigaret.

 

Afbouwen naar e-liquid zonder nicotine

Wil je uiteindelijk helemaal van je verslaving af, dan is het doel uiteraard om te eindigen met een e-liquid zonder nicotine. Ook in dat opzicht zit je bij E-liquidwinkel goed, want wij bieden een brede keuze uit nicotinevrije e-liquids. Of je nu de voorkeur geeft aan tabak-, fruit-, drank-, frisse- of speciale smaakjes; je kunt kiezen uit tal van vloeistoffen met de meest heerlijke aroma’s.

Bekijk direct het aanbod nicotinevrije producten in onze webwinkel en zet de eerste stap naar het einde van je verslaving!


 


 

 

 

Nicotinevervanger BioNic™

Een uitstekend alternatief voor rokers of dampers die willen afkicken van nicotine is de VALEO BioNic™ e-liquid. Dit is een 100% plantaardige nicotinevervanger die al vele rokers succesvol van hun nicotineverslaving heeft afgeholpen.

BioNic™ is een 100% natuurlijke vervanger van de schadelijke en verslavende stof nicotine en geeft exact hetzelfde gevoel (flash/hit) als nicotine echter zónder de negatieve bijwerkingen! Deze hoogwaardige e-liquid wordt door 97% van de gebruikers aanbevolen en is via E-liquidwinkel tegen een voordelige prijs verkrijgbaar.


 


Happy Vaping!


 

  E-liquidwinkel     20-10-2017 02:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1417 reviews.
Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Tevens gebruiken wij cookies om onze website juist te laten functioneren.

 
Check the trust score on Scamadviser.com