E-liquid kopen
d8yAqW1Z3M53r01o286Z1rSS85g5329N.jpg
9931efc4539b1f8adc0e7a439d024009.jpg
1a3b5b9351fcc61758e0cf6393e4c7e2.jpg
a4d641db76cc74370d380750e7b8d84f.jpg
5J4z472359Jw2v64h0pzt8hpc34452a4.jpg
135db7d5d93b14b8616bd02e44172741.jpg
bd443969bc222149fd844814cc9cf2eb.jpg

E-sigaret selectie


 
 

De beste e-sigaret kopen?

 
E-liquidwinkel heeft op basis van jarenlange ervaring, feedback en klantreviews een E-SIGARET SELECTIE samengesteld. Een e-sigaret kopen is vanaf nu dus eenvoudig in onze webwinkel, maar let op : u dient minimaal 18 jaar te zijn!

 

Alles-in-één e-sigaretten

Onze selectie e-sigaretten vallen allemaal in de categorie "all-in-one-systeem", dat wil zeggen dat ze eenvoudig te installeren en tevens eenvoudig in het gebruik zijn. Bij ons dus géén dure exemplaren, géén gedoe met de installatie of het instellen van de juiste wattage of voltage voor het type coil.  Onze selectie e-sigaretten zijn eenvoudig en vrijwel direct klaar om te gebruiken. De batterij stemt hierbij automatisch af op het type coil. 

Onze selectie e-sigaretten is o.m. tot stand gekomen op basis van een productvergelijking. Deze e-sigaret vergelijking vindt je HIER
 

Onze selectie e-sigaretten bestaat uit:
 

De Joyetech eGo ONE e-sigaret is de tweede versie (V2) van de  "all-in-one" e-sigaret van Joyetech.  

LEES MEER >>

 

De Justfog FOG1 is relatief klein maar krachtig en ook voordelig in aanschaf

LEES MEER >>

 

De Joyetech eGo-CC is slank en relatief lang in vergelijking met de andere e-sigaretten uit onze selectie.
 

De Joyetech AIO, oftwel "All-In-One" heeft een kinderveilige sluiting en voldoet volledig aan de nieuwste EU regelgeving. 
 

De Joyetech AIO ("All-In-One") is tevens beschikbaar in een BOX uitvoering. 
 
 

 
Check de onderlinge verschillen:


 
Waarschuwing

 

De beste e-sigaret kopen

Er bestaan wel duizenden soorten en maten e-sigaretten, om gek van te worden. Degene die de overstap willen wagen van de klassieke sigaret naar de e-sigaret worden overspoeld door de grote hoeveelheid e-sigaretten die te koop zijn. E-liquidwinkel maakt het voor hen een stuk makkelijker met deze selectie "alles-in-één" e-sigaretten. 

Bij ons dus géén ingewikkelde en dure e-sigaretten, geen gedoe bij het installeren, geen ingewikkelde procedures met instelbaar wattage en/of voltage of afstemming van de batterij op de gebruikte coil, maar gewone recht-toe-recht-aan super kwaliteit e-sigaretten voor een scherpe prijs. 

 

De beste e-liquid van Nederland!

Om de slagingskans van het elektrisch roken te vergroten is het belangrijk om de 'juiste smaak' e-liquid te vinden. Bij e-liquidwinkel heeft u een ruime keuze in smaakjes en nicotineniveau, van tabaksmaken, mentholsmaakjes, pepermunt, fruit, drank tot zelfs desertsmaakjes. En ze komen allemaal uit Europa. De markt wordt namelijk overspoeld met Chinese namaak e-liquid (die eruit zien als Europese e-liquid).

Of u nu kiest voor het Nederlandse merk Millers Juice, het Duitse merk Valeo of het Franse merk Liquideo, er is voor iedere damper wat wils.

Bent u juist op zoek naar de wat complexere smaakcombinaties vindt u bij e-liquidwinkel eveneens een ruim aanbod aan Premium e-liquids zoals de Awardwinners Twelve Monkeys of het handgemaakte Fogazi uit Nederland.


 

De beste VG e-liquid (100% plantaardig)

E-liquidwinkel heeft tevens een ruim assortiment aan 100% plantaardige, ofwel VG e-liquids. Vooral voor mensen met een allergie voor PG (propyleenglycol) is een volledige VG e-liquid een uitkomst.

We hebben twee VG e-liquidlijnen welke beiden worden gefabriceerd in Duitsland : Valeo 100% VG e-liquid en onze Best VG e-liquid van fabrikant Herrlan 

Zeer voordelige e-liquid


E-liquidwinkel is tevens promotor van de meest voordelige e-liquid van Nederland : Pink Fury. Pink Fury is een 100% Europese e-liquid en kent 20 verschillende smaakjes e-liquid in 5 nicotinelevels. Met een prijs van slechts € 2,39 per flesje is Pink Fury veruit dé goedkoopste, 100% Europese e-liquid van Nederland.
 

 

Welke e-liquid moet ik kiezen?

Dat hangt natuurlijk af van uw smaak, en smaak is iets ongrijpbaars, dat is voor iedereen verschillend. De prijs van de e-liquid zegt daarbij helemaal niets.

We hebben een mooie selectie gemaakt van e-liquidsmaakjes uit ons assortiment voor de beginnende e-roker. Met deze e-liquids maakt u de kans van slagen op een succesvolle overstap naar het e-roken simpelweg groter!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. E-liquidwinkel is dé goedkoopste e-liquid webshop in Nederland. Bij ons géén Chinese import e-liquid maar louter Europese kwaliteit e-liquid!

Klik hieronder


 


Geen producten aanwezig


| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 700 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?