E-liquid kopen

E-sigaret vergelijken


 
 

De beste e-sigaret kopen?

 
E-liquidwinkel heeft op basis van jarenlange ervaring, feedback en klantreviews een E-SIGARET SELECTIE samengesteld. Een e-sigaret kopen is vanaf nu dus eenvoudig in onze webwinkel, maar let op : u dient minimaal 18 jaar te zijn!

 

Alles-in-één e-sigaretten

Onze selectie e-sigaretten vallen allemaal in de categorie "all-in-one-systeem", dat wil zeggen dat ze eenvoudig te installeren en tevens eenvoudig in het gebruik zijn. Bij ons dus géén dure exemplaren, géén gedoe met de installatie of het instellen van de juiste wattage of voltage voor het type coil.  Onze selectie e-sigaretten zijn eenvoudig en vrijwel direct klaar om te gebruiken. De batterij stemt hierbij automatisch af op het type coil. 

Onze selectie e-sigaretten is o.m. tot stand gekomen op basis van een e-sigaret productvergelijking. Deze e-sigaret vergelijking vindt je HIER
 

Onze selectie e-sigaretten bestaat uit:
 

De Joyetech eGo ONE e-sigaret is de tweede versie (V2) van de  "all-in-one" e-sigaret van Joyetech.  

LEES MEER >>

 

De Justfog FOG1 is een relatief kleine maar krachtige e-sigaret 

LEES MEER >>

 

De HEXA Pod System e-sigaret is een volledig automatisch functionerende e-sigaret
 

De Joyetech AIO, oftwel "All-In-One" e-sigaret heeft een kinderveilige sluiting en voldoet volledig aan de nieuwste EU regelgeving. 
 

De Joyetech AIO ("All-In-One") e-sigaret is tevens beschikbaar in een BOX uitvoering. 
 
 

 
Check de onderlinge verschillen:


 
Waarschuwing

 

De beste e-sigaret kopen

Er bestaan wel duizenden soorten en maten e-sigaretten, om gek van te worden. Degene die de overstap willen wagen van de klassieke sigaret naar de e-sigaret worden overspoeld door de grote hoeveelheid e-sigaretten die te koop zijn. E-liquidwinkel maakt het voor hen een stuk makkelijker met deze selectie "alles-in-één" e-sigaretten. 

Bij ons dus géén ingewikkelde en dure e-sigaretten, geen gedoe bij het installeren, geen ingewikkelde procedures met instelbaar wattage en/of voltage of afstemming van de batterij op de gebruikte coil, maar gewone recht-toe-recht-aan super kwaliteit e-sigaretten voor een scherpe prijs. 

 

De beste Europese e-liquid van Nederland!

Om de slagingskans van het elektrisch roken te vergroten is het belangrijk om de 'juiste smaak' e-liquid te vinden. Bij e-liquidwinkel heeft u een ruime keuze in smaakjes en nicotineniveau, van tabaksmaken, mentholsmaakjes, pepermunt, fruit, drank tot zelfs desertsmaakjes. En ze komen allemaal uit Europa. De markt wordt namelijk overspoeld met Chinese namaak e-liquid (die eruit zien als Europese e-liquid).

Klik op de banner om een keuze te maken
Geen producten aanwezig


| Meer

De waardering van www.e-liquidwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1090 reviews.


Om de webshop van E-liquidwinkel te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?